FOTO by Saša Kopčok

Elegant

Pametni sat za djecu uz koji će se svaki roditelj osjećati sigurno

admin 01. ožujka 2024.

Isprobali smo novi 360 Kids Watch E3

U današnje vrijeme biti roditelj predstavlja jednu od najzahtjevnijih životnih uloga u kojoj svaki dan predstavlja novi izazov. Nove generacije odrastaju u vrijeme kada je tehnološka ekspanzija na vrhuncu, a pametni uređaji čine sastavni dio njihovih života na koji roditelji ne mogu utjecati.

Ono na što mogu utjecati je odabir gadgeta koji njihovo dijete koristi, a mi smo pronašli jedan koji bi svakom roditelju trebao olakšati njegovu ulogu.

Botslab 360 Kids Watch E3 pametni sat za djecu u Hrvatsku donosi Bijelić Co, a pronaći ga možete unutar Venkon.hr web trgovine te kod prodajnih partnera.

360 Kids Watch E3 pametni sat

Nakon svojih uspješnih prethodnika Botslab je upravo predstavio najnoviji model koji, uz sve što je imao, dolazi i s nekoliko novih funkcija i još zanimljivijim dizajnom u dvije boje, koji je osmišljen da se svidi svima.

Od praćenja kretanja, SOS gumba, i video poziva ovaj sat podržan je snažnom baterijom koja će jednim punjenjem izdržati i do pet dana. Od svih noviteta najzanimljivija je opcija mogućnosti aktiviranja “virtualne ograde” koja određuje sigurno područje kretanja za vaše dijete.

U ruke su nam stigli modeli u obje boje te smo, kroz zabavu i igru, odlučili testirati njihove mogućnosti te se uvjeriti kako jedan maleni gadget može olakšati ulogu roditelja.

Isprobali smo njegove funkcije

360 KidsWatch E3 pametni sat dolazi u kutijici koja sadrži uputstva i USB punjač, a na vama je da odaberete između modela u plavoj ili crvenoj boji. Sve što trebate je ubaciti SIM karticu i u nekoliko koraka jednostavno ćete aktivirati i pokrenuti sve njegove funkcije.

Dolazi s mekanim silikonskim podesivim remenčićem koji će stvoriti osjećaj ugode nošenja, a njegova masa od svega 36 grama neće stvoriti nikakav napor na dječjoj ruci.

Svojim izdržljivim materijalima lako će izdržati sve izazove dječjeg korištenja, a dodatna prednost je njegova vodootpornost koja omogućuje neometanu igru u vodi ili pranje ruku bez potrebe za skidanjem sata.

Kućište 360 KidsWatch E3 pametnog telefona dolazi s preglednim zaslonom gdje se na stražnjoj strani nalazi utor za USB punjač, na lijevoj bočnoj strani ulaz za SIM karticu, dok je na desnoj bočnoj strani jedini gumb potreban za upravljanje svim mogućnostima koje u nastavku detaljno opisujemo.

Aplikacije koje pružaju sigurnost

Novi 360 KidsWatch E3 pametni sat ima nekoliko odličnih opcija koje će, vama i vašem djetetu, pružiti sigurnost na svakom koraku. Aplikacija “SafetyWatch” koju ćete instalirati na svoj telefon omogućit će vam da pratite sve lokacije na kojima se sat nalazio unutar nekoliko dana kao i RealTime lokaciju koja vam daje trenutni uvid gdje se vaše dijete nalazi.

Druga bitna opcija koju ovaj pametni sat ima je SOS poziv koji pritiskom u trajanju od pet sekundi može automatski roditeljima poslati alarm za hitne slučajeve.

Kako biste u svakom trenutku mogli biti u kontaktu tu je i opcija videopoziva uz 2 MP kameru, a ukoliko želite samo poslati poruku tu je i opcija slanja sms poruka.

Za razliku od svojih prethodnika najupečatljiviji novitet sigurno je VIRTUALNA OGRADA, koje će osigurati da vaše dijete uvijek bude na sigurnim lokacijama kojima vjerujete. U protivnom, napusti li dijete definiranu lokaciju na vaš mobitel automatski dolazi obavijest.

I u školi i u igri

Iako pametnim uređajima ne bi trebalo biti mjesto u školskim klupama, 360 KidsWatch E3 ima opciju aktiviranja načina rada “učionica“. Kako ovaj pametni sat ne bi omeo vaše dijete za vrijeme nastave, prilikom aktivacije ove opcije na satu će biti vidljivo samo vrijeme.

Za pametno planiranje vremena tu je i opcija alarm kako bi se na vrijeme moglo pripremiti za svaku nadolazeću aktivnost. Za razne sportske aktivnosti odlično će poslužiti integrirana štoperica, kao i brojač koraka koji će dodatno motivirati vaše dijete za što više aktivnosti.

360 KidsWatch E3 pametni sat dolazi sa snažnom baterijom od 850 mAh koja će omogućiti aktivnost do pet dana u stanju pripravnosti, odnosno tri dana kroz redovitu upotrebu. Jednom kada se isprazni bit će vam potrebno oko dva i pol sata kako biste ga napunili na maksimum.

Savršen sat za djecu, ali i roditelje

Kako biste spojili ugodno i korisno, ovaj sat može biti idući poklon za vaše dijete. Njemu ćete priuštiti odličan i trendi gadget, a sebi ćete pokloniti dodatnu sigurnost za vaše dijete na svakom koraku.

360 KidsWatch E3 pametni sat možete pronaći unutar VENKON web trgovine po cijeni od 89,99 eura, a za još više informacija posjetite i njihove društvene mreže Facebook i Instagram.