FOTO by Next

Dekor

Ovog Uskrsa pružamo dobrodošlicu šarenom stolu!

Viktoria Mikulić 29. veljače 2024.

Za blagdane ne postoji riječ "previše"

Uskrs je ubrzo pred vratima, i jedno je od najboljih doba godine da se potrudimo oko blagovaonskog stola i ostavimo bez daha sve uzvanike.

Postoje neke prednosti što se tiče ove vrste dekora, bilo da se radi o pastelnim bojama, motivima zečića, košarama ili upečatljivom cvijeću, ali postoji i mnogo nekonvencionalnih načina za uljepšavanje uskršnjeg stola.

Ako ste u nedoumici odakle započeti, bez brige, tu smo da vam pomognemo.

Za početak, krenite s jednostavnim stvarima. Postavite stol s ljubavlju i namjerom. Ne mora biti savršeno – unesite prirodno cvijeće i maslinove grančice da ispune stol. Dodajte podmetače i tanjure u uskršnjem ruhu.

Najposebnije modele pronašli smo na web trgovini Next. Tanjurić u obliku zečića s držačem za jaje naš je favorit, kao i šareni podmetači.

Dodajte stolu popratne detalje poput ovog držača za svijeću. Slatka obitelj patkica okružuje svijeću i daje joj dozu slatkoće. Divan dodatak kuhinji, dnevnoj sobi ili stolu za blagovanje i savršen za dodavanje daška proljeća.

Još jedan nezaobilazan home dekor ovog Uskrsa je zadivljujući set od dva cvjetna keramička zečića s cvjetnim dizajnom, kao i bijele keramičke zečiće za sol i papar s detaljima mrkve i cvijeća.

Ako je šareni stol ikada primjeren, onda je to za vrijeme blagdana. Svatko će se osjećati bolje oko okruženja koje je sunčano, optimistično i šik, stoga nagomilajte svoje omiljene komade i ne brinite o pretjeranom uređenju. Možda ne izgleda tako, ali kada je stol previše prazan, ljudi se boje bilo što pomaknuti i ne osjećaju se kao kod kuće.

Pružite im toplu dobrodošlicu!