FOTO by Blitz

Film

Ovog tjedna u kinima gledamo “Opasne djevojke”

PR 05. veljače 2024.

Još opasnije, još nemilosrdnije...

Nakon 20 godina ponovno se vraćamo u North Shore High. Nova verzija teen komedije scenaristice Tine Fey stiže na velika platna, ovog puta u glazbenom izdanju i ispričan u doba društvenih medija.

Jedan od najgledanijih filmova s početka 21. stoljeća, i na gotovo svakoj must-watch listi, vraća se u novom izdanju a pokoju glumicu ćete prepoznati, kao i neke od najpoznatijih trenutaka.

Film Opasne djevojke
Foto: Blitz

Nova učenica Cady Heron (Angourie Rice) došla je na vrh društvenog hranidbenog lanca njezine škole priključujući se elitnoj grupi popularnih djevojaka koje svi nazivaju Plastike.

Predvodnica grupe je kraljica škole Regina George (Reneé Rapp), a s njom se druže njene sljedbenice Gretchen (Bebe Wood) i Karen (Avantika). Međutim, kada Cady napravi veliki korak zaljubivši se u Regininog bivšeg dečka, Aarona Samuelsa (Christopher Briney), nađe se na meti Regine.

Foto: Blitz

Dok Cady ostvaruje svoj dijaboličan plan koji će uništiti Reginu uz pomoć svojih izopćenih prijatelja Janis (Auli’i Cravalho) i Damiana (Jaquel Spivey), mora naučiti kako ostati vjerna sebi dok se kreće najokrutnijom okolinom ikad: srednjom školom.

Film Opasne djevojke
Foto: Blitz

Ispunjen zapanjujućim vizurama i subverzivnim humorom Generacije Z, „Opasne djevojke“ predstavlja debitantski igrani film redateljskog dvojca Samanthe Jayne i Artura Pereza Jr. Darovita ekipa mladih zvijezda, živopisna pop i rock glazba te plesne sekvence jednog od najpopularnijih koreografa glazbenog svijeta osvjetljavaju veliko platno u ovoj spektakularnoj reinterpretaciji popularne komedije.

„Opasne djevojke“ prvi možete pogledati na specijalnim projekcijama 7. veljače u 19:30 na Pink srijedi u CineStar kinima, te na Ladies Night projekcijama 14. veljače u Cineplexx kinima. Ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama kina.