Moda

Ova classy haljina rezervirana je za prvi poslovni sastanak nakon godišnjeg odmora!

Viktoria Šafranić 03. kolovoza 2020.

U potrazi za klasičnom elegancijom, uvijek posežemo za Tommy komadima...

Svi mi koji se tek spremamo na zaluženi godišnji odmor, ne želimo ni razmišljati o svemu što nas očekuje nakon povratka.

U mislima nam je trenutno samo idilična lokacija na koju ćemo se uputiti, a na kojoj konačno želimo biti spontani, bez pretjeranih planova.

Ta dva-tri tjedna stvorena su za potpuno opuštanje, bez stresa i užurbanosti koje nas stalno prate. Ljeto je idealno za napuniti baterije kako bismo spremni dočekali rujan i potpuno odmorni posvetili se novim poslovnim izazovima.

Jesenski period u svakoj ‘branši’ zna biti dosta zahtjevan i ako nismo dovoljno koncentrirani na ono što radimo, ne možemo očekivati dobre rezultate.

Kako bismo vam te prve dane nakon godišnjem barem malo olakšali, pronašli smo midi haljinu koja je idealna za prvi poslovni sastanak u rujnu.

Classy haljina djelo je poznatog brenda Tommy Hilfiger čiji odjevni predmeti zrače profinjenošću.

U novoj liniji pod nazivom Tommy Icons, naglasak je na spajanje tradicionalnih uzoraka i suvremenog dizajna, što je jasno vidljivo na ovom komadu. Istodobno decentna i upečatljiva, ova lepršava košulja-haljina s kontrastnim remenom i manšetama stvorena je za žene koje znaju što žele i ne boje se to pokazati.

Prepoznatljive TH boje poput tamno plave, bijele i crvene koja se tek suptilno pojavljuje, idealne su za nadolazeće dane.

Uz ovaj model haljine nesumnjivo ćete imati onaj potreban stav prilikom pregovaranja, koji je najčešće ključan za uspjeh u poslovanju. Kao što je predloženo i na slici, smatramo da je idealno nositi je uz metalik srebrne štikle.

Ukoliko i vama treba vjetar u leđa na idućem poslovnom sastanku, nemojte se previše dvoumiti. Naručiti je možete putem službene stranice po cijeni od €199.00.