Promo

Our Heartbeat Project & CATRICE tekuči puder

PR 06. studenoga 2019.

Cilj inicijative je pružiti ženama obuku koja im je potrebna za svoj posao iz snova

Jedan od bestsellera našeg asortimana – Liquid Camouflage High Coverage korektor –glavni je protagonist vrlo posebnog projekta srca: kao dio projekta CATRICE Limitirane kolekcije “Our Heartbeat Project” tekući korektor dostupan je tijekom 2019. u ekskluzivnom dizajnu.

CATRICE će donirati 10% prihoda od prodaje organizacijama Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida i Beauty For Life Program, koje podržavaju žene u društveno nepovoljnom položaju iz Sirije, Kolumbije i Njemačke – u skladu s CATRICE motom #makeupartistsatheart.

Cilj inicijative je pružiti ženama obuku koja im je potrebna za svoj posao iz snova, da se ostvare kao make-up artists ili nail artists i tako im omogućiti ne samo da razviju svoju kreativnost, već da postanu i financijski neovisne.

Our Heartbeat Project Liquid Camouflage High Coverage korektor Jedan od najprodavanijih proizvoda u CATRICE asortimanu i apsolutni favorit mnogih ovisnica o ljepoti.

Visoko pigmentirani Liquid Camouflage High Coverage korektor. Svojom visokom pokrivenošću, tekući korektor pouzdano prekriva tamne krugove, nepravilnosti kože, pa čak i tetovaže bez isušivanja kože. Osim toga, vodootporan je i iznimno dugotrajan. Pravi prijatelj ljepote!

###

NMPC 27,90kn