Moda

Otvoren Primark u Sloveniji s 4.250 kvadratnih metara čistog raja!

Viktoria Mikulić 13. lipnja 2019.

Prvi u regiji! Bravo, Ljubljana!

Primark, međunarodni lanac odjeće, modnih dodataka i home dekora, upravo je otvorio svoja vrata u slovenskom shopping centru Citypark koji s današnjim danom broji 126 trgovina. Ranije ovog tjedna, nekoliko sretnika, odnosno influencera imalo je priliku na ‘sneak peek’ ljetnih noviteta. Prema objavljenim slikama vidimo da nas čeka pregršt zanimljivih stvarčica.

Također, jutros se očekivano ispred trgovine skupila masa shoppingholičara koji su donedavno morali odlaziti do najbližeg Graza po najnovije stvarčice iz Primarka, a sada te iste mogu kupiti u prekrasnoj Ljubljani.

Ako već niste dali petama vjetra i pronašli se u nekolicini nestpljivih kupaca, sada sigurno znate gdje ćete na izlet ovog vikenda.

Nova trgovina proteže se na 2 kata, točnije 4.250 kvadratnih metara s čak 48 kabina za presvlačenje i 44 blagajne. Naravno, tu su i dva kutka za opuštanje kada se umorite od shoppinga i poželite malo predahnuti.

Ljetna kolekcija kompletno je obasjala izloge i police trgovine pa ako još niste pronašli trendi ljetne komade, u Primarku će vas dočekati pregršt accesoriessa i odjevnih kombinacija za najbezbrižnije godišnje doba, kao i napuhanaca za najluđe tulume u bazenu.

Let’s shop!!!