Promo

Orangerie Venise – novi parfem u liniji luksuznih mirisa Armani

PR 04. studenoga 2019.

Utjelovljuje ljepotu ove plodne prirode i suptilno dočarava njezino bogatstvo

Luksuzni mirisi Armani / Privé podijeljeni su u četiri kolekcije: „La Collection”, „Les Milles et Une Nuits”, „Les Terres Précieuses” i „Les Eaux”. Svaka kolekcija mirisa pretvara visoku modu u miris te vas poziva na mirisna putovanja kroz najbolje sastojke.

Kolekcija Les Eaux nadahnuta je ljepotom prirode i budi sjećanja na bajkovite i mitske vrtove.

  • La Collection oda je povijesti izrade parfema i slavi njihove najlegendarnije sastojke.
  • Les Terres Précieuses utjelovljenje je pustolovnog duha Giorgija Armanija u kolekciji profinjenih mirisa kojima se istražuju različite kulture i krajevi.
  • La Collection des Mille et Une Nuits ispunjavaju nebrojene divote istoka te ona predstavlja putovanje kroz egzotični svijet čarolije i senzualnosti.

Uz miris ORANGERIE VENISE, dio kolekcije „Les Eaux”, Armani / Privé odaje počast prirodi koja buja u oranžerijama uz novi mirisni sastav koji se temelji na najzamamnijem sastojku, gorkoj naranči.

ODA PLODNOSTI PRIRODE

Oranžerije štite sklad i bogatstvo prirode. U njima se na najbolji način iskorištava prirodno svjetlo i stvara se tepidarij u kojemu se mogu uzgajati vrste osjetljive na hladnoću, kao što su stabla citrusa, kako bi uspijevale čak i zimi.

U slavnom stakleniku u Vrtovima Bijenala u Veneciji stvorena je oaza mira u kojoj se pažljivo čuvaju bujna i raskošna blaga.

ORANGERIE VENISE utjelovljuje ljepotu ove plodne prirode i suptilno dočarava njezino bogatstvo.

NOV DRAGOCJEN MIRIS

ORANGERIE VENISE energičan je, elegantan i dugotrajan miris. Ovaj profinjen i raskošan parfem služi se različitim obilježjima gorke naranče te pretvara njezine cvjetove u delikatne, jasne note nerolija, a njezin plod u svježe, gorkaste i intenzivne citrusne note.

Drvenasti miris počinje blistavim notama bergamota u kombinaciji s voćnom i uzbudljivom svježinom buchua, dok se u kasnijoj fazi parfema javljaju elegantni drvenasti mirisi cedrovine, mahovine i ambroksana.

Miris ORANGERIE VENISE osmislio je majstor parfumer Dominique Ropion (IFF) te se njime slavi raskošna priroda u starom i mirnom talijanskom stakleniku.

PREDMET ŽELJE

Miris ORANGERIE VENISE nalazi se u kultnoj i prepoznatljivoj glatkoj uglatoj bočici Armani / Privé, uz novi blistavo lakirani crni čep koji krasi kolekciju „Les Eaux”.

Naziv mirisa elegantno je urezan crnim slovima na sjajnu zlatnu pločicu, koja se pojedinačno dodaje kao ukras na prozirnu staklenu bočicu. Ovime se naglašava blistava boja breskve, ključnog sastojka.

###

Informativna cijena (ekskluzivno u parfumeriji Douglas / Arena Centar Zagreb):
AP ORANGERIE VENISE V50ML = 901 hrk