FOTO by PR

Promo

Odvažna YSL Lash Clash maskara za sve koji se žele istaknuti iz mase!

PR 19. svibnja 2022.

Originalnost dostupna u jednom potezu... Neka vaše trepavice govore za vas...

VELIKI VOLUMEN. USUDITE SE BITI DRUGAČIJI. ILI SVE ILI NIŠTA.

Ova je maskara za sve one koji se usude biti drugačiji. Pozivamo vas da budete svoji jer stvoreni smo autentični. Ne dopustite da netko drugi definira Vas ili Vaš stil. Izrazite svoje pravo ja.

Inspirirajte jedni druge samopouzdanjem i znatiželjom. Pronađite inspiraciju u Lash Clashu. Slavimo zajedničko pomicanje modnih granica za bolji svijet.

Upoznajte Lash Clash, inovativnu maskaru brenda YSL Beauty. Izazovni veliki volumen i overnoir couture crna nijansa.

Stručno dizajnirana s formulom za volumen i s patentiranom četkicom za šokantno predimenzionirani učinak, maskara Lash Clash svjedok je snažne i odvažne generacije koja se ne boji biti drugačija.

U pakiranju s najodvažnijim dizajnom do sada inspiriranog visokom modom koje krši kodove Cassandre: ovim hrabrim, zaigranim potezom YSL je odlučio zamijeniti svoje legendarno zlatno pakiranje potpuno crnim, u nijansi overnoir, poput nijanse same maskare. ​

NOVA DRUGAČIJA FORMULA ZA VELIKI VOLUMEN

Formula maskare Lash Clash pruža dosad neviđen volumen YSL maskara i pigmentaciju, zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima za teksturu, iznimno crnim pigmentima i sastojcima protiv razmazivanja.

Najgušća tekstura maskare koja je dosad osmišljena u YSL laboratorijima sadrži najsuvremeniju mješavinu sastojaka za veći volumen uz odvažno intenzivnu boju.

POSTOJANI INTENZIVNI VOLUMEN DO 24 H*

Inovativna tekstura, disperzija voska i ulja u vodi, kombinacija polimera koji formiraju film i tvari za produženje postojanosti omogućuju gustoj, no kremastoj teksturi maskare Lash Clash, da trenutačno učini trepavice gušćima, sloj po sloj.

U samo pet poteza Lash Clash dodaje do 200% volumena* i stvara šokantni, predimenzionirani dojam. Uz formulu koja je postojana do 24 sata**, taj će dojam trajati bez obzira na to kako provodite svoj dan.

OVERNOIR COUTURE CRNA NIJANSA

Lash Clash pruža sasvim novo iskustvo crne boje s iznimno crnim pigmentima te – ako to nije dovoljno crno – završnom nijansom overnoir couture.

Visoki omjer finih disperziranih čestica crnoga željeznog oksida u prozirnoj bazi čini trepavice intenzivno crnim, odvažnima i punima – inovacija za sve ovisnike o crnoj maskari u svijetu.

DODATNA NJEGA

Formula bez mirisa maskare Lash Clash obogaćena je ekstraktom florentinske perunike iz YSL-ovih vrtova Ourika, pomaže trepavicama da ostanu pune, meke na dodir i zdravijeg izgleda.

VRTOVI OURIKA BRENDA YSL BEAUTY

YSL Beauty podržao je stvaranje zadruge od 32 žene koje njeguju svaku biljku u vrtovima Ourika. Ovim društvenim programom nastoje se podržati vještine stanovnika ove regije kako bi se povećala njihova financijska neovisnost. ​

Uz stvaranje novih poslovnih prilika za zadrugu žena, ovi su vrtovi omogućili brendu YSL Beauty da promatra i ubire neke od dragocjenih sastojaka koji su ključni dio njegovih kozmetičkih proizvoda.

Svaka se sirovina odabire, uzgaja i ubire na održiv način i pažljivo se ekstrahira da bi se ispunili čak i najstroži standardi po pitanju učinkovitosti.

NAJVEĆA YSL ČETKICA DO SADA ZA NAJVEĆI VOLUMEN

Lash Clash ima najveću četkicu koja je dosad proizvedena u našim laboratorijima za najveći volumen od korijena do vrhova trepavice. Ona je inovativna, progresivna i patentirana.

DVOSTRUKA STOŽASTA ČETKICA

Njezin promjer od 10,5 mm trenutačno prekriva sve trepavice većim volumenom, čak i one najkraće, nanošenjem slijeva nadesno.

NAŠ NAJVEĆI RUBNIK DOSAD

Ova nova četkica prekriva, produžuje i povećava volumen od korijena do vrhova te stvara učinak podizanja na vanjskom kutu oka.

260 ERGONOMSKIH VLAKANA

Za maksimalnu količinu formule četkica se sastoji od 260 ergonomskih vlakana i 4 utora koji primaju i prekrivaju svaku trepavicu, pružaju joj volumen i maksimalno iskorištavaju količinu koja se nanosi u jednom potezu.

LJUBAV NA PRVI POGLED. OSTVARITE TAJ LASH CLASH LOOK.

Jeste li spremni za Lash Clash? Otkrijte 5 načina kako dobiti veliki volumen:

Počnite s nanošenjem od korijena trepavice na unutarnjem kutu oka. Prijeđite četkicom kroz trepavice u smjeru prema gore i prema van.

Usmjerite trepavice prema gore pri korijenu i nakratko ih zadržite u tom položaju prije nego što ih začešljate prema gore kako biste ih razdvojili i produžili.

Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima od korijena do vrhova kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice.

Upotrijebite samo vrh četkice kako biste nanijeli maskaru na pojedine trepavice na vanjskom kutu oka.

Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima prema dolje, od korijena do vrhova, kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice.