FOTO by Bijelić Co

Zabava

Odlična zabava i ludi provod na “Be Yourself” partiju

admin 24. studenoga 2023.

Plesne točke i spektakularni nastupi obilježili su večer!

Jučer se u Matis Lounge Baru održao “Be Yourself” party na kojem su se okupili suradnici i poslovni partneri tvrtke Bijelić Co, a s ciljem predstavljanja uspješne suradnje i dolaska novog brenda na hrvatsko tržište.

Tvrtka Bijelić Co postala je ovlašteni distributer ELFBAR 600 za Hrvatsku i Sloveniju te time pojačala izvrsnu suradnju hrvatskih i kineskih kompanija koje obogaćuju tržišnu ponudu.

Pod voditeljskom palicom Daniela Bilića i produkcije od strane 21 Production znali smo da nas čeka odličan program ispunjen glazbom, plesom i zabavom u zraku, zaokružen slatkim mirisima limuna, lubenice, mente, cole, borovnice i trešnji.

Vodeći svjetski brand ELFBAR jača prisutnost na hrvatskom tržištu

Odlična suradnja zaokružena je odličnim “Be Yourself” partijem na kojem smo imali priliku upoznati ELFBAR proizvode te čuti koji su planovi i što nas sve u budućnosti očekuje od ove suradnje.

Ovo je definitivno bio party koji se ne viđa svakodnevno. Fantastični glazbeni nastupi podigli su atmosferu do vrhunca i definitivno smo imali osjećaj da je četvrtak novi “mali petak“.

Opustili smo se i zaboravili na sve obveze, a to i jest bit nakon napornog radnog tjedna. Od kultnih hitova poput Macarene koju je izvela plesna grupa Mint, do DJ-a koji je konstantno pojačavao ritam pjesmama poput “Sarà perché ti amo”, bila je ovo noć za pamćenje. 

Nadamo se da će ovakvih svečanih događanja biti još više, i moramo naglasiti da je tvrtka Bijelić još jednom dokazala kako svojim gostima zna osigurati odličnu zabavu.

Kruna uspješne suradnje

Predstavljajući proizvod, direktorica Bijelić Co. Ivana Bijelić je istakla: „U našem dugogodišnjem poslovanju izgradili smo čvrste veze s globalnim brendovima, a ulazak na tržište električnih cigareta predstavlja novi korak u našem razvoju. S više od 30 godina iskustva, uvjereni smo da će naša distribucijska snaga i široka mreža partnera osigurati značajan uspjeh Elfbara u Hrvatskoj i Sloveniji.

Ponosni smo što smo odabrani kao ovlašteni distributer Elfbara na našem tržištu, a naš optimizam temeljimo na svim dosadašnjim postignućima i suradnjama s kineskim brendovima. Ove godine smo imali čast u Pekingu primiti Xiaomijevu nagradu za Premium partnera čime smo okrunili našu uspješnu suradnju već šest godina zaredom.

Uzbuđeni smo podijeliti s vama i vijest o nedavnom lansiranju naše web stranice www.bijelic-co.hr u novom ruhu kako bismo naše poslovanje približili još više svima s kojima surađujemo i koji nas žele bolje upoznati.“

Ivana Bijelić

“Gledajući unazad na proteklih 5 godina, uspješno smo donijeli naše visokokvalitetne proizvode u živote pušača diljem svijeta i postali vodeći 1 utjecajni proizvođač vape industrije u Europi. Nakon naše izvrsne suradnje u mnogim europskim zemljama kao što su Velika Britanija, Njemačka, Italija, Španjolska, Austrija, Švicarska i Grčka, osjećamo se iznimno uzbuđenim što lansiramo naš proizvod na ovom novom tržištu – Hrvatskoj. 

Eva Luo

Znali smo da je ovo tržište za nas jedinstven izazov, ali smo pažljivom procjenom donijeli kvalitetnu odluku. Bijelić Co. ispunjava sve naše standarde poslovanja, te sam uvjerena da će i u narednom razdoblju biti naš pouzdan partner, partner s kojim ćemo zajedno pomicati granice na ovom tržištu.”, rekla je Eva Luo, menadžerica prodaje ELFBAR-a. 

Vrijeme je za zabavu

Odličnu glazbenu atmosferu kroz čitavu večer održavao je DJ-a Stanko Bondža, a spektakularni nastupi Plesnog studia Mint svako su nas malo okupili u središte priuštivši nam plesne točke vrijedne divljenja. 

Neki sretnici su, osim odlične zabave, imali priliku osvojiti i vrijedne nagrade koje su im ovu večer učinile još čarobnijom.

U nastavku donosimo video dojmova i neke od najupečatljivijih trenutaka koji su svojim točkama začinili zabavu.

Hvala tvrtci Bijelić Co. na pozivu i odličnom “Be Yourself” partiju za koji se nadamo da je samo početak još jedne izvrsne priče i suradnje.