Promo

‘Obline su IN’ – glavna poruka održane modne revije s potpisom ALMAfashion!

PR 24. rujna 2018.

Ova funkcionalna odjeća savršeno će odgovarati različitim građama tijela!

Modna jesen nije mogla bolje započeti – ALMAfashion komadi koje svaka šminkerica želi u svojem ormaru, neobični modeli na pisti, manekenke od čak 73, promocija novih Hogl-ica i glazbena kulisa Tomislava Golubana koji je u Westgate Shopping Centru prije revije svima poručio ‘Dobro mi došel modni prijatel’.

Odlične komade koje potpisuje stilistica Alma Premerl Zoko gromoglasnim su pljeskom pozdravili brojni ljubitelji mode i ali i poznate šminkerice – glumice Mirna Medaković, Barbara Vicković i Mirta Zečević, radijska voditeljica Paola Valić Bekić, te TV voditelj Boris Kosmač.

Obline su IN, a funkcionalna odjeća mora biti u skladu s građom tijela i svakodnevnim ritmom urbanih žena- upravo to je jučer u Hoglstore-u/Westgate poručila svojom samostalnom revijom modna savjetnica Alma Premerl Zoko koja više od 5 godina potpisuje modni brendALMAFashion.

ALMAfashion jesen/zima 2018/2019 u fokus stavlja tri priče- sivo u 50 nijansi, koketne kombinacije tartana i točki i cocktail komade za kraj godine koje je Alma upotpunila prekrasnom obućom Hogl- mekanim čizmama, zanimljivim štiklama, tenisicama koje krase Swarovski kristali.

U želji da pokaže kako njezin brend zaista ‘diše’ i kako je namijenjen upravo stvarnim ženama, modna je savjetnica i dizajnerica za ovu reviju odabrala malo netipične manekenke- žene u rasponu od 30-75 godina, različite građe tijela, profesija i životnog lifestyla.Žene koje nose konfekcijske brojeve od 38-48, koje su uz ovaj modni brend postale prave dive. Za make up se pobrinuo Profokus team predvođen Kristinom Atletić, dok frizure potpisuje Karla Krišto.

 

Modele ALMAfashion u interpretaciji neobičnih manekenki gromoglasnim su pljeskom pozdravili brojni ljubitelji mode, ali i poznate šminkerice- glumice Mirna Medaković, Barbara Vicković i Mirta Zečević, radijska voditeljica Paola Valić, tv voditelj Boris Kosmač. Cijeli je program vodila Zorana Vukić, dok je za glazbenu kulisu bio zadužen odličan Tomislav Goluban.

Foto: Nikola Zoko i Ognjen Karabegović