Promo

NYX Professional Makeup predstavio novu liniju maskare WORTH THE HYPE!

PR 09. veljače 2018.

Osluškujući želje DIY (do-it-yourself) zajednice koji su svojim aktivnim sudjelovanjem i prijedlozima postali i partneri brenda NYX Professional Makeup, lansiran je novi hit proizvod

NYX Professional Makeup u velikom je stilu obilježio lansiranje nove linije maskare pod imenom „Worth the Hype“. Obožavatelji brenda, brojne blogerice, youtuberice i ostali influenceri iz Srbije, Hrvatske i Bugarske, lokalni i inozemni mediji te partneri okupili su se na večernjem događaju u beogradskom klubu Karbon.

I sam naziv najnovije maskare izazvao je pažnju među pripadnicima svjetske NYX Professional Makeup beauty zajednice koja je posljednjih godina izuzetno vjerna ponudi profesionalne šminke ovog brenda. Oni koji su ju uspjeli isprobati ne skrivaju oduševljenje i ističu da je WORTH THE HYPE maskara kvalitetom i performansama apsolutno vrijedna svog imena.

Jednostavno nanošenje, postojanost, lakoća, a opet savršen izgled prirodnih trepavica, prednosti su WORTH THE HYPE maskare koju je nova populacija samoukih, digitalno potkovanih makeup umjetnika i fanatika za ljepotu vrlo brzo usvojila. Najnovija NYX Professional Makeup maskara, sudeći po njihovim selfijima, tutorijalima i snapovima, ozbiljno prijeti trendu nošenja umjetnih trepavica.

Njezina četkica dizajnirana je na način da savršeno pokriva i najmanje trepavice u kutevima oka. Bez obzira na kvalitetu trepavica, tijekom nanošenja maskare one se iščešljavaju, a svakim dodatnim potezom i novim slojem stvara se dojam izduženosti kakav nastaje i korištenjem nadograđenih trepavica.

Maskara je pogodna za svakodnevnu upotrebu, kako za profesionalce ili početnike u šminkanju, tako i za osobe s osjetljivim očima, jer u sebi sadrži i ulje jojobe.

„Ja sam netko tko se zaista rijetko odlučuje isprobati novitete, barem što se maskara tiče. Naziv ove maskare privukao me da ju isprobam i procijenim da li je pretenciozan. Već poslije nekoliko nanošenja shvatila sam da s WORTH THE HYPE maskarom dobijam sve što od maskare i očekujem. U kratkom vremenu vrlo lijepo izvuče trepavice, odlično je nadogradiva novim slojevima, postojana je i ne stvara grudice tijekom dana. A najviše mi se sviđa što ju navečer lagano uklanjam uz samo par poteza čišćenja micelarnom vodom“, izjavila je šminkerica Ena Jović.

Nova NYX Professional Makeup „Worth the Hype“ maskara dostupna je u Hrvatskoj te je njezina cijena u NYX PM trgovinama 68,90 kn.

NYX Professional Makeup sljedeće godine napunit će punih 20 godina otkako ju je u Los Angelesu osnovala Toni Ko, mlada poduzetnica koja je tada imala samo 25 godina. Njezin san bio je stvoriti profesionalnu šminku po pristupačnim cijenama te omogućiti svojoj publici vrhunski alat za samoizražavanje.

U tome je i uspjela, posebno nakon digitalizacije medija i društva, jer NYX Professional Makeup danas je najtraženiji i najbrže rastući brend šminke na svijetu.