FOTO by Mohito

Moda

Novu Mohito cvjetnu krasoticu ove sunčane subote izvodimo u grad!

Viktoria Mikulić 02. veljače 2023.

Stvorena je za šetnju po špici...

Da, znamo da je tek veljača i da nas do proljeća dijeli mjesec i pol, no nitko nam ne može oduzeti radost zbog dolaska sunčevih zraka.

Nakon dva tjedna bizarne i tmurne vremenske prognoze, sretni smo i s ovih 8-10 stupnjeva, samo dokle je vedro nebo.

Odmah smo nekako živnuli i dobili volju za spremanje, odlaskom na piće s najboljom prijateljicom u kino ili kazalište. Siječanj smo većinom provodili u svoja četiri zida, no sada je pravo vrijeme da izađemo i pokažemo nove odjevne kombinacije i modne dodatke. Ako se dugo niste sastali sa svojom BFF, subota ujutro izvrsna je prilika da se nađete i prokomentirate zbivanja od prethodnog susreta.

Sjednite u vaš omiljeni kafić, naručite toplu kavu s kroasanom, ili ako ste baš u vikend raspoloženju, jutro započnite roseom. Nakon što ste obavile kavu, svakako jedna drugoj poklonite maleni buket cvijeća s obližnje tržnice koji će vam još više uljepšati dan, a potom se uputite u lagano shoppingiranje.

mohito torba

Dok sve to obavljate i uživate u lijepom i sunčanom danu, uz vas je prekrasna nova Mohito torbica cvjetnog printa, koja dolazi u predivnoj ružičastoj boji.

Novi model je pravi vjesnik proljeća i bez obzira na to što drugi možda još nisu izašli iz zone komfora i neutralnih boja, vi svakako budite onaj dašak svježine. Ako i vi želite novu Mohito torbicu voditi za španciranje gradom, pronaći je možete na LINKU ili u Mohito trgovinama po cijeni od 27,99 EUR!