Promo

Novootvoreni “Muzej” ljubavnih priča poziva sve zaljubljene da ostave svoj trag!

PR 11. svibnja 2018.

Ako smatrate da je vaša ljubavna priča uistinu po nečemu posebna, javite se u novu dubrovačku atrakciju i postanite dio povijesti...

Kulturno – turistička ponuda naše najpoznatije turističke destinacije ovih dana dodatno je obogaćena novim, jedinstvenim zabavno – izložbenim prostorom koji je udomio prvu globalnu kolekciju prikupljenih i doniranih ljubavnih priča i predmeta velike sentimentalne vrijednosti.

Posjetitelji “Muzeja” ljubavnih priča (eng. Love Stories Museum) u prigodnom ambijentu mogu iskusiti emotivne “crtice” iz života stvarnih ljubavnih parova koji su neke od svojih najintimnijih životnih trenutaka odlučili podijeliti s dubrovačkom publikom i posjetiteljima.

Među brojnim izloženim eksponatima našla se tako suvenirska šalica iz Švedske koja je neočekivano povezala rastavljenu Amerikanku i Francuza, priča o mladiću koji je svoju buduću suprugu upoznao na sprovodu, kao i emotivna priča o paru pred razvodom koji je odlučio svom braku dati posljednju priliku.

Mnogobrojnim dubrovačkim gostima i turistima sigurno će posebno biti zanimljive izložene autentične povijesne priče, legende i romantični običaji dubrovačkog kraja, a tu je i kutak za ljubitelje popularnih filmskih i TV uspješnica koje su se snimale u Dubrovniku – poput neizostavne “Igre Prijestolja”, “Ratova Zvijezda” i “Robina Hooda”.

I obožavatelji glazbenih nota doći će na svoje i možda se po prvi put upoznati s do sada malo poznatim detaljima iz osobnog života legendarnih svjetskih glazbenika, a bit će otkrivene i osobe koje su nadahnule stvaranje najpoznatijih ljubavnih pop i rock pjesama svih vremena.

Najmlađi posjetitelji “Muzeja” ljubavnih priča dobili su svoju dječju sobu, dok se svi odrasli posjetitelji i parovi mogu potpisati na “Ljubavni zid” te ostaviti svoju zajedničku fotografiju ili selfie i tako pomoći kreirati jedinstvenu posvetu svim zaljubljenima koji su posjetili Dubrovnik, a parovi koji smatraju da je upravo njihova osobna ljubavna priča dovoljno zanimljiva i posebna za uvrštavanje u izložbenu kolekciju – mogu se slobodno javiti u “Muzej” ljubavnih priča.

Novootvoreni “Muzej” ljubavnih priča može se od četvrtka 10. svibnja posjetiti u neposrednoj blizini stare dubrovačke gradske jezgre.

 

Više informacija o “Muzeju” ljubavnih priča doznajte na web stranici https://lovestoriesmuseum.com i profilima na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.