Promo

Novi trend pri izboru vjenčanog nakita

PR 13. svibnja 2019.

Ljubav koja živi vječno!

Nove generacije mladenki diljem svijeta počinju pridavati veću pažnju odabiru vjenčanog nakita. FREYWILLE otkriva kako među svojim klijentima ima sve veći broj mladih žena koje kupuju nakit za svoj veliki dan prije odabira vjenčanice.

Mlađe osobe razvijaju nove vrijednosti, važna im je kvaliteta, autentičnost, smisao i individualnost. Pri kupovini nakita prisjećaju se prelijepih ljubavnih priče svojih baka ili majki .

Svaka od tih priča ostala je zapisana u nekom posebnom komadu nakita, a prenoseći se s majke na kćeri, postala dio obiteljske tradicije koja živi kroz desetljeća pa i stoljeća.

Tako izbor nakita nije više nužno uvjetovan samo izgledom vjenčanice ili temom vjenčanja.

Glavni kriteriji za izbor vjenčanog nakita postaje originalnost, značenje koje može biti skriveno u nekom motivu, obliku ili boji koja zavisi od osobe do osobe, ili skriva neki detalj koji će zauvijek čuvati novu ljubavnu priču te ju na divan način prenositi kroz vrijeme.

Jednako je važna i nosivost odabranih komada nakita, kako u svakodnevnim, tako i u posebnim prilikama. Investicija u ekskluzivan modni dodatak ili odjevni predmet koji ćete moći samo jednom odjenuti nije više u trendu.

Idealan primjerak nakita je onaj koji ćete moći nositi u gotovo svakoj prilici, te će učiniti da izgledate elegantno i profinjeno, ali i osjećate se posebno.

FREYWILLE je nedavno lansirao novu kolekciju nakita Amour Infini, posvećenu vječnoj ljubavi i povezanosti srodnih duša.

U nježnim pastelno ružičastim, bijelim i zlatnim nijansama, svjetlucaju se romantične latice bademovog cvijeća koje simboliziraju nadu, a kolekcija osvaja suptilnošću i lakoćom kojom se kombinira na sve odjevne kombinacije.

U luksuznoj 18kt&diamonds ediciji, ona će osvojiti sve ljubitelje minimalizma i vrhunskog dizajna.

Provjerite i druge bajkovite kolekcije FREYWILLE nakita u FREYWILLE online butiku ili ih osobno isprobajte u Zagrebu, Preradovićeva 2 gdje su trenutno, pa do 15.svibnja, izloženi prvi primjerci FREYWILLE Amour Infini 18kt&diamonds kolekcije u svijetu.