Promo

Novi Salvatore Ferragamo miris koncentracija je moderne ženstvenosti

PR 28. veljače 2018.

Miris Amo Ferragamo je smion, suvremeni miris glamura i strasti

Miris Amo Ferragamo je smion, suvremeni miris glamura i strasti. Miris se otvara sa eksplozivnom osobnošću: gornje note obilježene su talijanskom gorkom notom s crnim ribizom i ružmarinom. Srce je lagano i ženstveno gdje se Jasmin Sambac topi sa svjetlošću Mate Absolut note i rabarbare. Baza završava sa drvenastom slatkoćom. Jedinstvena senzualnost Amo Ferragamo mirisa proizlazi iz nježne mješavine bijele vanilije Tahitensis Absolute, ambroxa i sandalovine.

“Amo” – talijanski “Volim” – je deklaracija mlade žene, slobodne duhom, koja je spremna iskoristiti svaku priliku koju joj svijet nudi i ostaviti svoj trag. To je žena koja instinktivno djeluje, usudi se, zavodi. Neizbježno, onda kaže glasno: Amo Ferragamo! Volim Ferragamo!

Pakiranje

Bočica Amo Ferragamo je i jednostavna i izvanredna. Elegantne linije repliciraju one iz tradicionalnih talijanskih parfemskih bočica od prijašnjih generacija. Bočica otkriva svoju složenost, oblikovanu suptilnim uklesanim uzrokom koji se proteže od vrata do čepa a sastoji se od sastavljene teksture sitnih prizmi, dajući joj skladan oblik.

Oslikana posebnim svjetlucavim lakom, odražava svjetlo kao i Ferragamovu duboku strast za visokokvalitetnim materijalima, onih koji se mogu izraditi iz prirodnog, sirovog stanja u jedinstveni, dragocjeni objekt kroz obrtničku genijalnost i kreativnost.

Kampanja: Suki Waterhouse i Ellen von Unwerth

Glavnu ulogu u ultra-ženskoj kampanji ima poznati model i glumica Suki Waterhouse kao lice mirisa. Međunarodna jetsetterica i mlada žena svestranog talenta, utjelovljuje strastven i živahni duh Amo Ferragamo mirisa. Iza kamere postoji još jedna izuzetna žena: Ellen von Unwerth, fotograf i interpretator ženstvenosti par excellence.

Kampanja je snimljena u Firenci – gradu u kojem se nalazi Maison Salvatore Ferragamo. To je oda ljepoti, ljubavi prema životu predstavljena u privlačnoj i izvanrednoj priči s mnogim epizodama u kojima Suki Waterhouse govori ono što voli i što žene danas vole.

Edp 30ml 412,100kn
Edp 50ml 599,00kn

 

#mirisna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Parfumerije Martimex i ususret Danu žena darujemo novi elegantni Salvatore Ferragamo miris – 30ml. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Salvatore Ferragamo mirisa od 30ml je Mirna Matijašević. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.