FOTO by Nike

Moda

Novi Nike model privlači pažnju svojim predivnim bojama

admin 28. travnja 2021.

Tko kaže da sport i moda ne idu ruku pod ruku

Iako nismo ni blizu ulaska u sezonu cikle ili šljive pronašli smo model Nike tenisica kojeg krase upravo predivne boje ovog voća i povrća.

Ako u obzir uzmemo da se radi o Nike modelu Trainer 2 SP čija je osnovna namjena lagano trčanje i duge šetnje, možemo zaključiti da se radi o izuzetno fashion modelu.

Davne 1974 Nike je prvi put predstavio svoj novi Trainer 2 SP model čija je osnovna namjena bila udobnost prilikom svih vaših aktivnosti, rekreativnih ili onih nešto profesionalnijih.

Preko 45 godina svog postojanja ovaj se model prilagodio svim trendovima, a njegove živopisne boje uvijek predstavljaju nešto fashion u sebi.

Posljednji model na koji smo našli dolazi u kombinaciji dvije jesenske boje koje su se usudile predstaviti u proljeće te svojim kontrastima izazvati pažnju. 

Nježna brušena koža u boji cikle i lagani spužvasti dio u boji šljive savršena su podloga za ovaj sportski proljetni model.

U kombinaciju dvije nijanse miješa se i naelektrizirano narančasta u obliku Nike kvačice. Jezik ovog modela također dolazi u narančastoj boji na kojima su vidljivi logotipovi omiljenog brenda.

Udobni potplat u crno bijeloj boji omogućit će da svaki vaš korak bude trendi i sa stilom.

Ovaj model bit će pušten u prodaju početkom svibnja, a na nama je da se pripremimo na početak rekreacije.