Promo

Nove pastelne Pumice najljepši su vjesnik proljeća!

PR 02. ožujka 2018.

Neodoljiva kombinacija brušene kože i svilenih vezica mami nas i podsjeća na sunčanu šetnju gradom golih gležnjeva

Svako godišnje doba nosi sa sobom svoje čari, a nakon duge i hladne zime, svi se vesele toplijim danima, u kojima odbacujemo kapute, šalove i teške čizme i uskačemo u laganu odjeću i udobniju obuću. Upravo zato, ožujak je savršeno doba za novu kolekciju Puma tenisica, koje doslovno donose proljeće u grad.

 

Pastelne boje, koje su već najavljivane kao apsolutni hit ove sezone, obojale su izloge ShoeBeDo dućana najnovijim Puminim modelima, koji će bez sumnje osvježiti svaku modnu kombinaciju.

Za ljubitelje klasike, Puma je pripremila crne tenisice s odvažnim dizajnerskim touchem, koji definitivno plijeni pažnju svakim korakom.

Neodoljiva kombinacija brušene kože i svilenih vezica mami nas i podsjeća na sunčanu šetnju gradom golih gležnjeva. Tenisice su već sezonama omiljeni par obuće, a nove Pumice se odlično slažu uz svaki stayling; radilo se o trapericama, suknji, haljini – pastelne tenisice oduševit će i vas i sve oko vas.

 

Novu Puminu kolekciju, kao prvi vjesnik proljeća, potražite u najbližem ShoeBeDo dućanu ili na samo klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com.

#pastelna IGRA DARIVANJA

U suradnji sa ShoeBeDo, jednu sretnicu nagradit ćemo s Puma pastelno rozim tenisicama. Detalje igre od možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica pastelno rozih Puma tenisica je Martina Šindik. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.