FOTO by mytheresa.com

Moda

Nove Moon Boot čizmice omogućuju hod po oblacima!

Viktoria Mikulić 17. siječnja 2024.

Poput šarenih bombončića…

Ako do sad niste čuli za Moon Boot, popularne čizme koje su nezaobilazan dio zimske, ali i skijaške opreme, dopustite da vas upoznamo s istima…

Kraj 60-ih uveo je fascinaciju svemirom koja je utjecala na svaki aspekt pop kulture toga doba. Slike prvog slijetanja na Mjesec 1969. emitirane su diljem svijeta, a čizme koje su nosili astronauti dok su istraživali površinu Mjeseca postale su inspiracija za međunarodnu tvrtku cipela.

Talijanski dizajner Giancarlo Zanatta lansirao je Original Moon Boot 1969. godine i brzo je nadmašio sva očekivanja uspjeha. Iako je njihov izolacijski, platformski dizajn ostao nepromijenjen, suradnja s Diorom, Chanelom i Monclerom osigurava da Moon Boot ostane trajna pojava na modnom krajoliku.

Moon Boot čizme prvenstveno se mogu pohvaliti kvalitetom i udobnošću. Noseći ih tijekom najnižih temperatura kroz nekoliko sati, neće osjećati umor je pružaju komfor na svakom koraku.

Osim što su ugodne za nošenje, sviđa nam se i njihov dizajn. Iako su najpoznatiji modeli preko kojih je ispisano ime brenda, nama je pažnju privukla jedna posebnija varijanta. Čizmice koje su naš favorit dolaze od umjetnog krzna, a ono što ih čini jedinstvenima su vezice u šarenim bojama s detaljima koji podsjećaju na bombončiće.

Za sve koji su u potrazi za novim čizmama i žele nešto upečatljivo, ove krasotice to će vam i omogućiti. Njihova cijena iznosi 360 eura, a pronaći ih možete na mytheresa.com!