FOTO by adidas.com/us

Kids

Nove adidas Superstar tenisice za malene princeze krasi uskršnji zeko!

Viktoria Mikulić 04. travnja 2022.

U nježnoj ružičastoj boji stvorene su za naše mališanke…

Još nas manje od dva tjedna dijeli do Uskrsa i jednostavno ne možemo odoljeti dekoru koji vrvi trgovinama. Čak i oni koji nisu planirali ništa kupovati, zasigurno će nabaviti barem jednu sitnicu koja će oplemeniti njihov dom.

Blagdani su vrijeme kada je bitno samo zajedništvo. Nema ljepšeg nego provoditi vrijeme sa svojom obitelji i konačno pronaći vrijeme za razgovor i smijeh. Ipak, ne možemo odoljeti ni novitetima koji su preplavili izloge high street brendova, a koji nam podižu raspoloženje u trenu.

Nitko nam neće zamjeriti ako se želimo pojaviti u novoj garderobi. Proljetne boje mame nas da zablistamo i stopimo se sa šarolikim parkovima obasutim cvijećem. Posebno težimo tome da naši najmlađi zablistaju dok nose košaricu prepunu pisanica i ostalih uskršnjih delicija.

Iako je adidas više sportski brend, njihova obuća također je modno osviještenog tona, posebice za djecu. Ovog puta, osvojile su nas ružičaste adidas Superstar tenisice za naše princeze, koje upotpunjuje uskršnji zeko i cvjetni uzorak. Model je napravljen bez vezica kako bi obuvanje bilo što brže i jednostavnije.

Ove ljupke tenisice mogu se kombinirati uz hlače i majicu, ali nekako će najbolje izgledati uz haljinicu pastelne boje.

Dodajte malo Disneyeve čarolije u njihovu odjeću. Ove dječje adidas Superstar cipele bilježe ljepotu prirode, poput filma “Bambi”. Suptilna ružičasta verzija s cvjetnim detaljima vraća uspomene na Bambija i njegove prijatelje.

Za više informacija o novom modelu, posjetite njihovu službenu stranicu.