Promo

Nova Replay kolekcija vraća nas u predivne devedesete!

PR 19. lipnja 2018.

Čaroban Rooftop Lateral poslužio je kao idealna lokacija za predstavljanje Replay kolekcije za Jesen/Zimu 2018.-2019.

U Zagrebu je 15. lipnja u novootvorenom Rooftop baru Lateral održan jedinstven događaj na kojem je predstavljena nova kolekcija urbanog talijanskog brenda Replay za nadolazeću sezonu Jesen/Zima.

Prekrasan ambijent dekoriran u duhu brenda dodatno je istaknuo ključne komade muške i ženske kolekcije inspirirane 90-tim godinama prošlog stoljeća.

Tako je poseban naglasak stavljen na denim, čistih i minimalističkih linija koji čini nit vodilju kolekcije, dok abrazije i neuredno gužvani traper daju dojam pomalo iznošenog i neurednog street style looka.

Osim prepoznatljivog Replay trapera, predstavljene su i tri nove kolekcije brenda: Silver Lake Effect, Military Mood i Contemporary Athleisure, koje uspješno kombiniraju alternativne rock sa suvremenim ženstvenim komadima te posebne linije Replay Tribute Nirvana i Hyperflex+ u kojima će i u nadolazećoj sezoni uživati obožavatelji bezvremenskih komada.

Ovaj urbani fashion događaj s 26. kata poznatog Rooftop bara, među prvima je razgledala prezenterica Replay brenda – prekrasna voditeljica Mia Kovačić.