Promo

Nova FREYWILLE kampanja posvećena luksuznoj ediciji 18kt&diamonds!

PR 01. listopada 2018.

Aurora, Gloria i Luna Piccolissima poetična su imena ekskluzivne edicije unikata...

Od davne 1951.godine FREYWILLE kreira bajkovite kolekcije nakita prepoznatljive po nevjerojatnom koloritu i upečatljivim motivima koji slave velikane slikarstva te najljepše ljudske emocije. Svaki komad nakita se izrađuje ručno, složenim postupkom oslikavanja i pečenja emajla u čak više od 100 pojedinačnih koraka.

U bogatom spektru čarobnih oblika nakita, posebno se ističu oni u kojima je kolorističan emajl uokviren čistim 18kt zlatom i dijamantima. Radi se ekskluzivnoj ediciji unikata kolekcionarske vrijednosti, a čini ju nekoliko raznovrsnih oblika poetičnih imena: Aurora, Gloria i Luna Piccolissima.

Zbog jedinstvene obrade i formiranja 18kt zlatnih okvira od strane najvještijih austrijskih zlatara, te minucioznog, ručnog umetanja svakog pojedinog dijamanata na ili uz njihove rubove, ove vrhunske kreacije okružuje nevjerojatna zlatna aura.

Upravo u tome se krije tajna onih posebnih komada nakita koji na mističan način odgovaraju svakoj puti, a s njima lice ili ruke izgledaju kao da su okupani glamuroznim, svilenkastim sjajem.

No, FREYWILLE ne zaboravlja da snažna i suvremena diva danas živi u pokretu, te nakit nosi i u dnevnim i u večernjim kombinacijama. Zbog toga pri kreiranju luksuzne 18kt&diamonds edicije stavlja naglasak na harmoniju elegancije i minimalizma.

Ove izuzetne FREYWILLE minijature možete isprobati u zagrebačkom butiku, Preradovićeva 2, no vjerujemo da će vas tamo oduševiti i bogati izbor svih ostalih FREYWILLE kolekcija. Zasluge za novu FREYWILLE kampanju idu talentiranom fotografu Enriqueu Badulescu, a u ulozi modela zasjala je prelijepa Viktoria Bobrikova.

 

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE Online Boutique na https://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb.