Promo

Nova essence trendovska kolekcija predstavlja 4 božanstvene palete!

PR 05. rujna 2018.

S novim essence paletama možeš postaviti blistave naglaske i čak nadjačati sunce!

Nova essence trendovska kolekcija “choose your power” predstavlja dvije palete za oči & lice kao i dvije highlighter palete, i svaka je pravi multitalent. Svaka paleta za oči & lice vodi se posebnom temom i sadrži osam sjenila za oči kao i rumenilo ili highlighter koji je savršeno usklađen s nijansama sjenila za oči.

Cool dizajn paleta dodatno plijeni pažnju. Svaka paleta sadrži ogledalo i idealan je suputnik za putovanja.

born awesome paleta za oči & lice

Paleta retro dizajna sadrži naglašene nijanse sjenila za oči u toplim tonovima sa mat ili svjetlucavim završetkom koje su kompletirane sa rumenilom.

MPC 59,90 kn

too glam to give a damn paleta za oči & lice

Ova paleta osigurava predivan glam stil zahvaljujući svojim snažnim nijansama sa metalik i mat efektima. Sadrži zlatni highlighter.

MPC 59,90 kn

go for the glow highlighter paleta

Tri holografske highlighter nijanse omogućavaju da stvoriš svjetlucavi prisma glow efekt na koži. Dvije verzije paleta – jedna sadrži cool pastelne nijanse a druge nježne brončane. Nijanse se mogu nanositi svaka zasebno, kao i pomiješane kako bi osigurale moderan make-up look za svaki tip kože.

MPC 59,90 kn

 #unboxyourpower

U suradnji s essence cosmetics, jednu sretnicu nagradit ćemo paletom za oči/lice i highligher paletom iz nove trendovske kolekcije. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica palete za oči/lice i highligher palete je Natalija Marelic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.