FOTO by Amazon

Zabava

Nonšalantno prešetavanje vaše mačke preko tipkovnice, od sada je stvar prošlosti!

Antonija Andabak 27. prosinca 2020.

Uz pomoć zaštite za tipkovnicu, spriječite sabotiranje vašeg rada jednom zauvijek!

Zadnjih mjeseci, mnogi svoj posao rade iz udobnosti svog doma, okruženi djecom i kućnim ljubimcima. Potonji uživaju u vašoj prisutnosti, ali i traže extra pozornost.

Pomalo ih i ignorirate jer naravno, radite i ne možete punu pažnju posvetiti na više mjesta, a za to vrijeme, vaši će ljubimci pronaći lukav način kako pridobiti vašu pozornost!

Ako ste “cat person“, znate da vašoj mački treba interakcije s vama, bilo da je riječ o maženju ili igranju. I dok jedna skupina mačaka mirno prespava većinu dana, druge vole imati dnevne zadatke kojima će upotpuniti dnevnu rutinu, bilo da je riječ o igranju s kuglicama na boru ili će pozorno pratiti svaki vaš potez s mišem dok marljivo radite kod kuće. Tu mačka ponosno preuzima zasluge za sve kilometarske poruke koje je ikada “istipkala”.

To naravno podrazumijeva nonšalantno prešetavanje po tipkovnici dok vas nema. Samo što ste otišli po kavu, evo mačke koja preuzima vaš posao.

Kako biste tome stali na kraj, na web shopu Amazon, pronašli smo savršen primjerak zaštite za vašu tastaturu koji će spasiti vašu mačku od “špotanja”.

Prozirna zaštita dovoljno je velika da pokrije cijelu tipkovnicu te pruža dovoljno mjesta za komotno tipkanje , ali i vašem ljubimcu omogućuje uobičajeno lektoriranje i kontrolu vašeg posla. Nakon smjene – na čvrstoj i širokoj zaštiti, mačka može odmoriti šape od napornog dana.

Cijena ove super zaštite za tipkovnicu iznosi oko 380 kuna i možete je nabaviti OVDJE!