Promo

Nivea Anti-Wrinkle Plus njega za prekrasnu kožu i nakon 65. godine!

PR 27. studenoga 2018.

Složen proces starenja kože lica počinje već od 25. godine života

Brzi ritam života, vanjski utjecaji, hormonalne promjene, ali i nepravilna njega kože lica dodatno ubrzavaju procese koji su započeli, a starenjem kože slabi njezina obrambena funkcija te ona postaje opuštena, suha, hrapava na dodir uz vidljive bore na našim licima.

Kako vrijeme odmiče, bore postaju sve dublje, a svakodnevne potrebe kože lica zahtjevnije da bi ona bila njegovana primjereno vašoj starosti.

NIVEA Anti-Wrinkle Plus linija njege protiv starenja kože donosi rješenje za svaku dob, a novost u liniji su NIVEA dnevna i noćna krema protiv bora za konture lica 65+ kako bi anti-age njega u svakoj dobi bila potpuna.

NIVEA Anti-Wrinkle Plus linija njege protiv starenja kože dubinski hidratizira kožu, štiti je od sunčevog djelovanja te sadrži kombinaciju visoko-učinkovitih sastojaka prilagođenih vašoj dobi.

Linija predstavlja savršeno rješenje za žene u svakoj dobi, bilo da je riječ o 35+, 45+, 55+ ili 65+, odnosno za sve one koje traže njegu lica s kojom zaista mogu djelovati na pojavu bora.

NIVEA dnevna krema protiv bora za konture lica 65+

 

MPC: 52,90 kn

Inovativna formula s uljem soje i hidraminom poboljšat će konture i odgovoriti na sve zahtjeve zrele kože. Vidljivo smanjuje dubinske bore, potiče obnavljanje kože i sprječava pojavu staračkih pjega.

Sadrži visoke UV filtre koji vašoj koži pomažu u sprječavanju oštećenja stranica. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu.

NIVEA noćna krema protiv bora za konture lica 65+

MPC: 52,90 kn

Upotpunjuje rezultate dnevne NIVEA njege protiv bora, obnavljajući zrelu kožu tijekom noći uz pomoć formule s ekstraktom soje, uljem jojobe i pantenolom.

Intenzivno hidratizira zahtjevnu zrelu kožu tijekom noći, smanjujući sitne linije, ali i dubinske bore vaše kože. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu.