FOTO by Nike

Moda

Nike Dunkice u jarko zelenoj boji i sunčani dani se vole!

Viktoria Mikulić 30. siječnja 2024.

Ove ljepotice pravi su vjesnik proljeća…

Dunkice, jedna od kultnih Nikeovih tenisica nadmašila je svoje porijeklo kao košarkaška tenisica i postala ikonski simbol u područjima ulične mode, sporta i suvremene kulture. Predstavljen 1980-ih, Dunk je prošao kroz transformativno putovanje, prilagođavajući se promjenjivim krajolicima skateboardinga, glazbe i umjetnosti.

Baš kad se činilo da je popularna silueta dosegla svoj vrhunac, studeni je bio prekretnica za sve obožavatelje Dunka, s nizom dugo očekivanih izdanja koje su legendarnu tenisicu prikazale u novom svjetlu. Favorit su bile niske Dunkice u Barbie rozom tonu.

Sada, usuret proljetnim danima, pronašli smo jedan upečatljiv model koji je nemoguće ne primijetiti na gradskom asfaltu. Stigle su Nike Dunk visoke tenisice u boji zelene trave i jedno je sigurno – svojim prisustvom odagnat će svaki oblak u nadolazećim mjesecima.

I ne, nisu rezevirane samo za proslavu Dana svetog Patrika, već i za sve one sunčane dane i ležerne aktivnosti. Bez obzira idete li na izlet, u vožnju biciklom, šetnju parkom ili samo ispijate kavicu na terasi kafića, ove Dunkice bit će u centru pažnje.

Ako i vi volite živahne i vesele odjevne kombinacije i smatrate da bi se ove krasotice uklopile u vašu proljetnu garderobu, naručiti ih možete putem Nikea po cijeni od €129.99!