Promo

Nevjerojatno privlačan bademov balzam za tijelo

PR 23. travnja 2018.

Opustite se i osjetite kako stres napušta vaše tijelo, a zamjenjuje ga poseban osjećaj ugode koji duboko prožima cijelo vaše biće

Bademov slasni balzam za tijelo teško je opisati, jer on je posebno iskustvo za sva osjetila. Od prvog dodira glatke metalne ambalaže i prvih elegantnih mirisnih nota, do uzdaha koji će vam se oteti s usana kada vaša koža počne upijati ovu nevjerojatnu formulu…

Trenutak u vremenu samo za vas

Savršena sinergija svilenkastog bademovog ulja i bogate teksture maslaca – Bademov slasni balzam za tijelo klizi vašom kožom poput sna. Opustite se i osjetite kako stres napušta vaše tijelo, a zamjenjuje ga poseban osjećaj ugode koji duboko prožima cijelo vaše biće.

Koža će vam biti kao nova, meka poput dječje, ogrnuta blagim mirisom romantičnog jantara pomiješanog sa slatkim bademom i natruhom frezije. Žene se slažu da je miris fantastičan, a maslinasto zelenu, aluminijsku ambalažu koja odaje počast bademu sada je praktično nositi svuda sa sobom. Ovako možete odvojiti vrijeme za sebe bilo kada, bilo gdje.

Njegujuća rutina

L’OCCITANE spa razvio je brzu njegujuću rutinu od pet koraka, koja će vas dovesti do sreće u samo pet minuta. Počnite masažom Bademovim slasnim balzamom za tijelo kružnim pokretima na bedrima. Masirajte polako i čvrsto kako biste opustili umorne mišiće. Nakon bedara, radite iste, ali veće krugove oko područja trbuha. Pređite na ruke i masirajte ih cijelom dužinom u obliku broja 8. Dlanom pritisnite prsa i završite umasiravanjem kreme na područje vrata, koje je najčešće napeto od stresa.

Bademovo ulje za tuširanje, 250 ml


Bademovo ulje za tuširanje međunarodni je prodajni hit. Nježno čisti kožu i pruža takvu ugodu da će vam biti jako teško napustiti tuš. Savršeno je za suhu kožu.

Bademovo koncentrirano mlijeko, 200 ml


Slasno glatka, ova lagana tekstura topi se na koži. Formula koncentriranog mlijeka ima svojstva učvršćivanja zahvaljujući ekstraktima badema i sjemena oraha koji štite elastičnost kože i poboljšavaju njenu čvrstoću, za kožu koja izgleda vidno zaglađenije i čvršće.

Isprobajte novi Bademov slasni balzam za tijelo u svim L’OCCITANE trgovinama! Više informacija o L’OCCITANE proizvodima potražite u L’OCCITANE trgovinama i u web trgovini www.loccitane.hr.