Promo

Nevena Rendeli otkriva kako uskladiti majčinstvo i aktivan način života!

PR 18. travnja 2018.

Biti mama nije lako – to je "posao" koji traje 24/7, a baš i nema godišnjih odmora i pauza. Kako onda, uz sve što majčinstvo zahtjeva, brinuti o sebi i svom tijelu?

Nevena Rendeli: “Majčinstvo jest odricanje, ali ne odricanje od aktivnog načina života!”

Iako je prije osam mjeseci na svijet donijela dvije prekrasne blizanke, Leu i Mare, poznata voditeljica Nevena Rendeli nije odustala od aktivnog načina života na koji je navikla prije trudnoće. Budući da je prvorotkinja, Nevena je bila skeptična oko toga na koji način će uskladiti aktivan način života i majčinstvo – rješenje je pronašla u Ergobaby 360 Cool Air nosiljci.

Ova najnovija nosiljka iz Ergobaby obitelji idealna je za aktivne roditelje, a posebno je napravljena kako bi nošenje bilo ugodno i tijekom toplijih dana koji nam dolaze! Osim što joj omogućuje slobodne ruke uz fizički doticaj s bebom, nosiljka je odličan izbor za šetnje, planinarenje, pa čak i vježbanje – to su i razlozi zašto Nevena podržava nošenje djece: “To što smo mame, ne znači da moramo prestati misliti o svojem zdravlju. Upravo suprotno. Vodeći pažnju o njemu i ne odustajući od aktivnog života, vježbanja i omiljenog sporta, djecu učimo zdravom životu.”

Na premijernom grupnom vježbanju povodom početka sezone vježbanja koje je Ergobaby organizirao u MBS centru u Zagrebu, Neveni Rendeli pridružili su se i drugi roditelji sa svojim mališanima.

Na vježbanje su došle i glumice Vanda Winter i Petra Kurtela koje sa svojim sinovima u nosiljkama lako pratile plesne korake trenerice Marijane Kovčalije i zatim se opustile i rastegnule uz jogu za mame i bebe koju je vodila Sonja Yosifov.

Kako uz Ergobaby vježbaju naše poznate mame pogledajte u videu

#vjezbanjesrijedom uz Ergobaby

Povratak u formu lakši je u društvu i uz Ergobaby. Pogledajte kako su vježbale Nevena Rendeli Vejzovic Vanda Winter Petra Kurtela LittleMissTwiggy Babywearing i Mame&bebe Yoga Zagreb Plesni studio Sesvete sa svojim bebama u nosiljkama. Pridružite nam se i vi jer ćemo svake srijede donositi programe za vježbanje!

Gepostet von ERGObaby Hrvatska am Dienstag, 17. April 2018

#vježbamosrijedom uz Ergobaby x CARiFit!

Brzi povratak u formu nakon trudnoće san je svake majke – no često majke nemaju dovoljno vremena da se posvete tom cilju ili se boje na koji način će to utjecati na dijete. Zato je svjetski poznati brand dječjih nosiljki “Ergobaby” ostvario prvu suradnju takve vrste s poznatim programom za vježbanje – CARiFiT i za majke pripremio poseban program vježbanja.

Sigurno, efikasno i zabavno!

Ergobaby nosiljke su ergonomske nosiljke koje zadovoljavaju najviše uvjete kvalitete, a CARiFiT program vježbanja omogućava da vježbanje s djetetom u nosiljci bude sigurno i efikasno te primjereno postnatalnom tijelu majki. Majke se mogu posvetiti vježbanju i postići željene rezultate istovremeno držeći zadovoljnu bebu uz sebe! Da odgovorimo na pitanje s početka teksta: moguće je biti majka i brinuti o svom tijelu!

Pridružite se i Vi!

Svake srijede pratite #vjezbamosrijedom na Instagramu i Facebooku i (p)ostanite fit uz Ergobaby x CARiFiT. Očekuju Vas zanimljivi videi s vježbama koje možete izvoditi u udobnosti svoga doma ili u prirodi uz smartphone! Lagano postavljanje Ergobaby nosiljki, olakšat će svakoj mami da vodi aktivan život, kao i da obavlja svakodnevne aktivnosti kod kuće.

Idealna nosiljka za vježbanje je Ergobaby Omni 360 Cool Air. To je mrežasta sve-u-jednom nosiljka za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi koja je zahvaljujući svom prozračnom materijalu posebno prikladna za toplije doba godine i za aktivne roditelje. Pruža sve položaje nošenja i dozvoljava brzu i laku promjenu položaja djeteta iz položaja gledanja unatrag u položaj gledanja prema naprijed. Nosiljka ‘raste’ s djetetom i namješta se ovisno o veličini djeteta i položaju nošenja.

Vaša beba će uživati promatrajući svijet i učeći uz otkucaje vašeg srca dok vi vježbate!

 

Vježbati uz Ergobaby i CARiFit program možete baš svake srijede na FB profilu Ergobaby Hrvatska #vjezbanjesrijedom