FOTO by Samobor-Garden

Putovanja

Nestvarne bačve nalik ‘Hobit kućici’ savršeno su odredište za vikend getaway!

Viktoria Šafranić 12. veljače 2021.

Po uzoru na filmsku trilogiju 'Gospodar prstenova', u Samoboru se nalaze simpatične hobitske kućice!

Mala Jazbina je naselje koje se nalazi u sastavu Grada Samobora, koji je samo 30 kilometara udaljen od Zagreba. To je mjestašce odnedavno postalo bogatije za jedinstvene kućice, smještene nadomak šume u mirnom kraju, u blizini lokaliteta “Grgosova špilja”.

SamoborGarden je kompleks robinzonskog turizma u blizini Samobora, koji je namijenjen za različite vrste odmora. Bez obzira organizirate li proslavu, želite provesti miran vikend sa svojom obitelji ili se odmaknuti od svega zajedno sa svojom jačom polovicom, ovdje imate mogućnost iznajmljivanja prostora za sve navedeno.

Ove preslatke kućice podsjećaju na Hobitovu nastambu, a po uzoru na filmsku trilogiju ‘Gospodar prstenova’, dobile su i simbolične nazive poput ‘Frodo’, ‘Pippin’, ‘Merry’ i slično. Vlasnici su mislili i na kućne ljubimce te i za vašu njuškicu pripremili kućicu ‘Hobbit dog’, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Boravak u GARDENU također se može iskoristiti za šetnje u prirodi ili vožnju biciklom te je savršen odmak od gradske vreve. Svako godišnje doba donosi druge sadržaje pa se tako mogu brati šumske jagode, kesteni ili kuke.

Za smještaj je raspoloživo 6 zasebnih jedinica – bačvi u kojima se nalaze po dva odvojena ili jedan bračni krevet. Svaka jedinica je opremljena klima uređajem tako da je u doba najvećih vrućina osiguran nesmetan odmor. Za smještaj vašeg ljubimca također je osigurana zasebna smještajna jedinica.​

Da bi se gosti osjećali komforno na raspolaganju su dvije kupaonice i moderno opremljena kuhinja.

Gostima je naravno dostupna i velika okućnica sa sjenicom unutar koje je smještena velika garnitura za sjedenje kao i stol i klupe za serviranje obroka. 

Sjenica se može zatvoriti i grijati tako da se može nesmetano koristiti i u kišnim i hladnim danima. U blizini sjenice je zidani roštilj s dostupnom opremom spravljanje različitih jela (ražanj, kotlovina, kotlić, roštilj, peka…).

Za sve koji žele promijeniti rutinu i udahnuti svježeg zraka te otići dalje od svakodnevnih obveza, trebali bi se već ovog vikenda ili na proljeće uputiti u Samobor-Garden, must-have lokaciju za sve željne odmora.