FOTO by Instagram @petargrasoofficial

Kultura

Ne propustite prijenos uživo! Petar Grašo za 20 minuta nastupa na splitskom Peristilu!

Viktoria Šafranić 07. svibnja 2020.

Iako oko njega neće biti publike ni gromoglasnog aplauza, ne sumnjamo da će nam pripremiti doživljaj za pamćenje!

Nakon što smo nedavno imali priliku virtualno ‘nazočiti’ besprijekornom koncertu virtuoza Andree Bocellija u Milanskoj katedrali, sada nam isto sprema naš najpoznatiji glazbenik. Možda ne možemo prisustvovati samom koncertu, no prijenos uživo ponekad nam daje onaj osjećaj kao da smo tik do pozornice.

Danas, povodom Sv. Dujma na splitskom Peristilu Petar Grašo poklanja koncert svima nama koji ćemo od 18.20h biti u svojim domovima i pred malim ekranima uživati u zvucima najslušanijih hitova.

Nakon dva mjeseca, konačno se sve pomalo vraća u normalu i zaista vjerujemo da nas uskoro očekuje neko bolje, ljepše vrijeme gdje ćemo bezbrižno moći koračati i družiti se te odlaziti na glazbena događanja slična ovome…Petar Grašo jučer je divnom porukom najavio koncert.

Na svom Instagram profilu počastio nas je objavom:

“Sretan sam što imam privilegiju u svom gradu, na jednom od najljepših trgova na svijetu, održati koncert i pokloniti ga i svom Splitu i svim ljudima koji će u četvrtak večer povodom Sv.Dujma, biti u svom domu, pred malim ekranima.

Ovo je koncert optimizma, koncert svjetla i koncert slavlja. Radovali smo mu se, nekako nam se čini da vidimo svjetlo na kraju tunela u kojem smo svi bili protekla dva mjeseca. Četvrtak, Hrt2 – 18.20h”

Zaslužili ste iduća dva sata posvetiti sebi, stoga ne propustite odmoriti se uz najljepše zvukove Jadrana. Zatvorite oči i imat ćete osjećaj da ste tamo…