FOTO by H&M

Kids

Nakon žirafe, H&M je izbacio još jednog oversized plišanca

Krešimir Šustić 10. kolovoza 2020.

Biljojed star nekoliko milijuna godina, zasigurno će biti glavna okupacija mališana

Osim po trendi komadima iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka, brend H&M poznat je i po asortimanu za dom, koji u naše životne prostore unosi dozu razigranosti, elegancije i urbanog stila.

Jedna od zanimljivijih je Kids kategorija jer vrvi od mnoštva ukrasa kojima možemo dekorirati dječje sobe i od njih napraviti prave male oaze za naše najmlađe članove obitelji.

Bogata je posteljinama, jastucima i raznim dekoracijama, a posebnu pažnju zaslužuju igračke, za koje znamo da su omiljene stvarčice svakog malenog sanjara.

U novoj kolekciji smo pronašli nekoliko plišanih igračaka koje niti jedno dijete neće ostaviti ravnodušnim, a nakon uspješne žirafe u svoju su ponudu ubacili i neodoljivog zelenog dinosaura.

Preslatki zeleni Apatosaur, visok je oko 67 centimetara i idealna je prilika da uvedete novog kućnog ljubimca u život vaših mališana, te im prepustite da sami stvore svoj magični svijet.

Vjerujemo kako se cijeli dan i noć neće odvajati od njega i da će ih isti potaknuti na istraživanje povijesnih bića uz koje će svaka igra biti zanimljiva i poučna.

Biljojeda koji je prije nekoliko milijuna godina koračao Zemljom, možete nabaviti klikom na LINK po cijeni od samo $32.99 i obradovati svoje najmlađe nečim totalno atraktivnim.