Promo

Najveće plutajuće Unicorn igralište na svijetu!

PR 21. lipnja 2019.

Još jedan, možda i najbolji do sada razlog za odlazak na Filipine!

Jednorozi su proteklih sezona zavladali Instagramom, a najveća su atrakcija ljeti kada dolaze u obliku napuhanaca bez kojih je pool party postao nezamisliv. Ovog puta naišli smo na jednoroge u malo izdašnijem izdanju koji neće stati u nijedan bazen, a kako nam se čini, ne postoji ni selfie stick koji bi ih obuhvatio.

Riječ je o plutajućem igralištu, no nimalo sličnom onome na što smo dosad navikli. U otočnoj državi Filipini u Jugoistočnoj Aziji, nalazi se ogroman otok napuhanaca u kojem jednorozi igraju glavnu ulogu. Na 4.200 kvadratnih metara, on je velik kao 8 košarkaških igrališta zajedno. Sadrži tobogane, kule, mostove, ljudske bacače, ljuljačke i još mnogo toga!

Odlazak na plažu nikada nije bio zabavniji! Vježbanje mnogi ne povezuju s užitkom, no uz ovakvu vrstu rekreacije kalorije se gube, a masne naslage tope brzinom munje.

Ako se odlučite za odlazak na Filipine, osim božanstvenih napuhanaca očekuje vas lounge bar naziva ‘Sunflower’, gdje će vas umjesto standardnih suncobrana od sunca zakljanjati prelijepi suncokreti, dok ćete vi uživati u ispijanju osvježavajućeg koktela.

Ovo mjesto stvorene je za sve influencere koji žude za dobrom fotkom, no koliko god se trudili, definitivno neće moći obuhvatiti cijeli otok.

Onda, da li vaš savršen godišnji odmor izgleda ovako?

 

Za detaljnije informacije o ovom rajskom plutajućem otoku posjetite njihovu službenu stranicu www.theinflatableisland.com!