Promo

Najromantičniji film godine LAST CHRISTMAS u kinima od 07.11.

PR 01. studenoga 2019.

Kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela

Emila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga (Slatka mala tajna) u Last Christmasu, romantičnoj komediji inspiriranoj glazbom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Kate (Clare) tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine.

Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, a ona se polako zaljubljuje u njega.

Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano, no ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce, i vidjeti gdje će ih to dovesti.

Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvu puta čuti i nikada objavljivane pjesme Georga.

Ova ljubavno – romantična komedija stiže u kina 07.11.

###

Glumci: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding, Michelle Yeoh
Režija: Paul Feig
Scenarij: Emma Thompson, Bryony Kimmings
Žanr: romantična komedija
Muzika: Theodore Shapiro
Zemlja porijekla: UK, USA
Trajanje filma: 103 minute
US distributor: Universal Pictures International

#romantična IGRA DARIVANJA

U suradnji s Editus 2 sretnice nagradit ćemo s 2 ulaznice za film ‘Last Christmas’. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice 2x ulaznica za film ‘Last Christmas’ su Anita Čuvar i Anita Barac. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.