FOTO by Instagram @krysni_glam / @seventeen_cosmetics / @ang_bigger_than_basketball

Make-up

Najbolje plave i smeđe maskare koje će vas očarati!

Mia Vodopija 13. siječnja 2022.

Dosta nam je dosadne crne maskare!

Iako je crna možda najvažnija kada su trepavice u pitanju, smeđu maskaru ne treba podcijeniti. Ona je izvrstan odabir za prirodniji izgled na onima sa svjetlijom kosom, a može doprinjeti i smokey looku na donjim trepavicama za one s tamnom kosom.

Bez obzira tražite li duljinu ili volumen, dramatični ili prirodni izgled, smeđa je nova crna! Osim toga, mnoge od njih dolaze s dodatnim bonusima, kao što su sastojci za povećanje trepavica.

79,90 kn

U slučaju da imate prirodno svijetle trepavice, smeđa maskara im daje dubinu i dimenziju bez da izgledate kao da se previše trudite.

29,90 kn

Uglavnom, smeđa maskara je fenomenalan izbor za sve one kojima je dosta dramatičnosti crne maskare. Srećom, svatko ju može nositi – samo morate pronaći onu pravu za vas.

22,90 kn

Osim smeđe, plava maskara je jednako očaravajuća. Koristite ju skroz blizu korijena trepavica za neočekivanu boju koja zbilja privlači pozornost na oči. Ne brinite ako mislite da vam ne bi pristajala – postoji nijansa plave maskare koja može dobro izgledati na apsolutno svakome.

79,90 kn

Unesite malo plave u svoju svakodnevnu rutinu i zadivite kolege u uredu i prijateljice na piću. Za plavuše i one sa svjetlijim očima, možete pronaći pastelne nijanse plave i time produbiti vlastitu boju očiju. Umjesto da se odlučite za tamnoplavu koja bi mogla biti oštra, odaberite aqua ili baby plavu.

24,90 kn

Brinete i osobe smeđih očiju postići će magičan izgled s kobalt plavom bojom. Potražite pigmentirane maskare koje će stvoriti zamaman look vaših očiju.

22,90 kn

Nemojte se plašiti smeđih i plavih maskara, one imaju svoju posebnu čar kojoj se samo trebate prepustiti.