FOTO by Instagram @irena_catic @grofica_mia

Putovanja

Na Jadranovu smo pronašli slatku lokaciju za sve zaljubljene

admin 19. siječnja 2022.

Malo slatko romantično mjesto idealno je za romantični vikend

Jadranovo, nekoć malo ribarsko mjestašce, posljednjih godina postaje sve traženija lokacija, a najveći razlozi tome su blizina, mir i prirodne ljepote.

Smješten nedaleko Dramlja i Crikvenice, Jadranovo postaje sve popunjenije turistima koji shvaćaju o kakvom se zapravo biseru radi.

Prošlo ljeto pisali smo o ljuljačci koja je postala pravi Instagram hit, a svi koji su barem jedan dan proveli u Jadranovu morali su proći pored nje i napraviti uspomenu za čitav život.

Iako je malo mjesto, nedovoljno “razvikano“, Jadranovo svojom ponudom i atrakcijama hvata korak i uspijeva se nametnuti kao “must have” lokacija za sve.

Dobro, možda nije idealna lokacija za grupu mladih ljudi kojima je na pameti samo ludi provod i izlasci, ali bit će idealno za zaljubljeni par ili obitelji s djecom koji traže mir.

Kako se Valentinovo približava, tako se i Jadranovo priprema za dolazak svih zaljubljenih golupčića, a već smo pronašli točku na kojoj će se svi htjeti slikati.

Na plaži je osvanulo veliko prozirno srce na kojem piše “Kiss and tell“, a predivna plaža, bistro more i zalazak sunca samo su neki od elemenata koji pozadinu ove fotografije čine predivnom.

Ako već lagano planirate gdje odvesti svoju bolju polovicu Jadranovo je sigurno mjesto koje će vas oboje oduševiti. Iako nema toliko sadržaja, kafića i restorana, ovo mjesto pružit će vam prijeko potrebnu mir, tišinu i povećanu dozu romantike.

Nadamo se da smo vas uvjerili i da je Jadranovo vaše iduća vikend lokacija.