FOTO by najnaj.eu

Kids

Must-have proizvodi za prvu godinu djetetova života!

Viktoria Šafranić 08. listopada 2020.

Neophodne stvarčice koje uvelike olakšavaju dolazak prinove u obitelj…

Biti roditelj najposebnija je uloga na svijetu. Osjećaj koji nas obuzme kada prvi put primimo to maleno biće, uistinu je neprocjenjiv. Dolazak bebe na svijet u trenu mijenja cijeli naš život i svaka žena koja je prošla porod mogla bi se poistovjetiti s uzrečicom da se u trenutku rođenja djeteta, rađa i majka.

Iako svako djetešce jednako volimo, ipak smo posebno emotivni kod rođenja prvog djeteta jer još ne znamo što očekivati, kako se ponašati, drugim riječima nemamo toliko iskustva, stoga je sasvim normalno da smo pomalo uplašeni.

Upravo su te slatke brige najljepše čari roditeljstva jer kroz odgajanje i sami učimo puno stvari, te bolje upoznajemo sebe.

Kako bismo vam te prve mjesece dodatno uljepšali, izdvojili smo nezaobilazne proizvode koji će vam znatno olakšati, a samim time i osloboditi vrijeme za druženje sa svojim mališanom.

Autosjedalica, hranilica, nosiljka i kolica samo su neki od primarnih proizvoda koje bi svi koji očekuju prinovu, trebali uvrstiti na svoju shopping listu. Također, tu su i neke popratne stvarčice poput najslađih odjevnih komada, igračaka i ostalih dodataka u kojima će i roditelji i djeca jednako uživati.

U nastavku donosimo favorite:

Kolica iCandy – Peach 2020

Jedinstvena 2u1 dječja kolica britanskog branda predstavljaju čisti luksuz, a rezervirana su za jedno ili dvoje djece. Kamo god se uputili, ista osiguravaju praktičnost i glatku vožnju na svakom koraku, a vašoj bebi udobnost zbog premium tkanine. Možete ih pronaći u mnoštvu nijansi, a posebnu pažnju izaziva poznati britanski “check” uzorak.

Nosiljka Ergobaby – Omni 360

Stvorena je za sve bebe od rođenja pa do vrtićke dobi. Najsvestranija Ergobaby nosiljka pruža sve položaje nošenja i dozvoljava brzu promjenu položaja djeteta. Da predstavlja autoritet među ergonomskim nosiljkama, dokaz je što je jedan od prvih odabira poznatih roditelja.

Autosjedalica BeSafe brand – iZi Turn i-Size

Riječ je o prvoj rotacijskoj autosjedalici s potpisom brenda BeSafe koja se rotira za 360° stupnjeva, a koja omogućava roditeljima da lakše izvade ili stave dijete u autosjedalicu. Vrhunska sigurnost, moderni dizajn, udobnost i praktičnost samo su neke od odlika ove inovativne autosjedalice.

Hranilica Nomi + svi dodaci: Nomi Mini, Nomi Pladanj, Nomi Baby Baza

Više od hranilice, ovaj stolac prati rast djeteta od rođenja do odrasle dobi, a njegova je glavna nit vodilja filozofija aktivnog sjedenja. Osim modernog dizajna koji se uklapa u svaki interijer, hranilica Nomi može se pohvaliti nagradom Europske komisije za sigurnost. Dizajnirao ju je poznati Peter Opsvik, a Vaš izbor olakšava konfigurator na kojem se mogu složiti željene kombinacije boja i dodataka.

Donje rublje Carriwell – GelWire grudnjak za trudnice i dojilje

Dansko rublje koje se savršeno prilagođava kako se tijelo trudnice ili dojilje mijenja. GelWire je najzdraviji grudnjak za trudnice i dojenje ikada napravljen, čija tehnologija zamjenjuje neudobne žice, a pruža prijeko potrebnu udobnost i podršku.

Voksi Explorer zimska vreća

Ova mekoća koja će se pobrinuti da djetešce u svakom trenutku ima potrebnu toplinu, punjena je perjem i paperjem te pruža luksuznu udobnost. Uz najfinije materijale, neki od benefita su i protuklizne trake na poleđini za kolica i otvor za nogice.

Sigurno spavanje AeroSleep – madrac + dodaci

Rezervirani za sigurno spavanje, AeroSleep madrac i dodaci donose sigurnost na najvišoj razini, sprječavaju gušenje i pružaju udobnost.

Madraci su robusni, a zaštita za madrac omogućuje dovoljan protok zraka kako bi vaše dijete uvijek moglo neometano disati. SafeSleep paketi i podloge dostupni su u nekoliko veličina za kolijevke, krevete, kolica…

Igračke MODU – Explorer set

MODU kocke novost su na tržištu, a izgledom su nalik lego kockama, samo znatno veće. Uz njih, kreativnost i mašta bit će prisutni od 0-24h. Njihove raznolike mogućnosti kreacije, od vozila do rakete zaokupit će dječicu i potaknuti njihov razvoj, a također su i veoma praktične, tj. perive u perilici suđa.

Noćne lampice s pričom – Yumi Yay

Yumi Yay prijatelji jedinstveni su, baš poput vaše bebe. Svaki od njih ima svoj karakter kao i talente. Ove noćne lampice s pričom,dodatno će zbližiti vas i vašeg mališana. Dolaze s 3 jačine svjetla i mogu svijetliti cijelu noć ili se automatski ugasiti nakon 20 do 40 minuta, ovisno o vašim željama i potrebama vaše bebe.

Nadamo se da smo vam s ovim inspirativnim idejama barem malo pomogli u odabiru najkvalitetnijih proizvoda za mališane. Za detaljnije informacije o istima, posjetite web trgovinu https://najnaj.eu!

Ako Vam se traženje idealne opreme i dalje čini prekompliciranim, najnaj.eu se pobrinuo da vam olakša život. Tijekom listopada i studenog imaju poseban promotivan paket vrhunskih proizvoda za bebu koji sadrži iCandy Lime kolica, BeSafe iZi Go Modular X1 autosjedalicu i Ergobaby Omni 360 nosiljku. Promotivna cijena koja vrijedi do 10. studenog je 8181,60 kn.

To je paket s kojim nećete pogriješiti jer je kreiran tako da pruži najbolje i roditeljima i bebi. Kupnjom ovog paketa štedite čak 2049 kn što će, uvjereni smo, dobro doći za kupnju ostale dječje opreme. Detalje možete pronaći putem LINKA!