FOTO by IMDb

Film

„Murder Mystery 2“ – drugi nastavak popularne komedije stiže na Netflix!

Daria Lovrić 21. listopada 2022.

Adama Sandlera i Jennifer Aniston po drugi put gledamo u glavnim ulogama! Jedva čekamo!

Nakon nevjerojatnog uspjeha filma „Murder Mystery “ iz 2019. godine, Netflix je najavio nastavak komedije s Adamom Sandlerom i Jennifer Aniston u glavnim ulogama.

Murder mistery 2
Murder mistery 2

Misterij ubojstva jedan je od najuspješnijih Netflixovih originala ikada. U vrlo kratkom periodu pregledalo ga je čak preko 83 milijuna kućanstava i vjerujemo da će drugi dio doživjeti jednak uspjeh. Snimanje drugog dijela završilo ranije 2022. i od tada je u postprodukciji.

Još uvijek nema informacija o datumu izlaska, ali očekuje se da ćemo „Murder Mystery 2“ gledati na Netflixu 2023. godine.

Koga ćemo od dosadašnjih glumaca gledati u „Murder Mystery 2“?

Kao što smo već odali, Adam Sandler i Jennifer Aniston ponovit će svoje uloge sretnog bračnog para Nicka i Audrey. Podsjetimo, Nick je njujorški policajac, dok je Audrey frizerka i velika zaljubljenica u misteriozne romane o ubojstvima.

Murder mistery 2_2
Murder mistery 2

Osim njih dvoje, vraćaju se i druga poznata lica poput Adeela Akhtara koji ponovno glumi Maharadžu i John Kani u ulozi Colonera Ulega.

Od novih glumaca možemo očekivati Marka Stronga, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Tonyja Goldwyna, Annie Mumolo i Zurin Villanueva.

Murder mistery 2

Što nas očekuje u „Murder Mystery 2“?

Prvi film pratio je Nicka i Audrey na odmoru u Europi gdje im je namješteno ubojstvo milijardera. Misterij ubojstva završio je oslobađanjem Nicka i Audrey, čiji je brak i dalje ostao skladan usprkos Nickovom laganju.

Paru je zahvaljujući riješenom misteriju darovano putovanje slavnim Orient Expressom stoga nam preostaje vidjeti hoće li se radnja filma odvijati u kultnom vlaku. Zasad znamo da su kadrovi snimani na Havajima i u Parizu.

Murder mistery 2

Iako je snimanje „Murder Mystery 2“ završilo, još se uvijek čeka trailer za novi nastavak. Netflix ne objavljuje najave za svoje filmove sve dok se ne približe njihovom izlasku, tako da ćemo možda još neko vrijeme čekati.

S obzirom na to da je prvi dio izašao u lipnju, predviđamo da će i „Murder Mystery 2“ svjetlo dana ugledati u lipnju 2023. godine.