Promo

Motivi leptira i vilinskih konjica u novoj Freywille Papillon kolekciji!

PR 25. travnja 2018.

Sam pogled na ovaj božanstven nakit i bajka može početi...

Nova FREYWILLE kolekcija Papillon oduzima dah nevjerojatno lijepim motivima leptira i vilinskih konjica. Kao i uvijek, FREYWILLE nas osvaja čudesnim koloritom, no ova kolekcija nakita je zaista posebna. Bečki umjetnici su za nju osmislili i razvili sasvim novu tehniku oslikavanja i pečenja emajla s efektom gradacije i svršenog stapanja boja.

Svaki komad nakita čini se poput slikarskog platna na kojem su oživljena leptirova krila kroz veselu igru boja: bajkoviti tonovi smaragdno zelene savršeno se pretapaju u nježne nijanse tirkizne, a indigo plava nestaje ispod elegantnih ljubičastih tonova. Papillon je pravi hommage prirodi i njezinim čudesnim kreacijama .

FREYWILLE ovu kolekciju nakita dodaje opusu kojeg čine setovi posvećeni remek-djelima Alphonse Muche, slavnog češkog slikara i najvažnijeg protagonista umjetničkog pokreta Art Nouveau. Upravo su živopisne flora i fauna bile česti izvor nadahnuća, kako za Muchu, tako i za druge predstavnike secesije. Bajkoviti i graciozni leptiri simbolizirali su nježnost, ljepotu i romantiku, a vilinski konjici snagu, hrabrost, sreću i mir.

Za prvo predstavljanje FREYWILLE kolekcije Papillon, u Hrvatskoj je napravljena umjetnička fotografija inspirirana simbolikom motiva na nakitu te fascinantnih Muchinih crteža žena na cvjetnoj pozadini, tzv. femmes fleur.

Zasluge za styling i umjetničko vodstvo idu jedinstvenom Petru Trboviću, fotografiju potpisuje talentirani Franjo Matković, prelijepa i graciozna Leonarda Zeba, Talia Models, odlična se snašla u ulozi modela, a odlična Mirta Pejić potpisuje šminku i kosu.

FREYWILLE kolekciju Papillon možete pogledati i isprobati u zagrebačkom butiku, Preradovićeva 2 . Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetiti FREYWILLE Online Boutique na https://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb .