FOTO by Manuela Picard

Ljepota

Morska sol – glavna zvijezda revolucionarnog tretmana za pomlađivanje kože!

Viktoria Mikulić 10. siječnja 2024.

Riječ je o potpuno prirodnoj terapiji obnavljanja kože koja je sada dostupna i u Zagrebu…

Nakon blagdana, pretjeranog trošenja i unosa prekomjernog broja kalorija (znamo da ste s nama u ovome), vrijeme je za novogodišnje odluke. Siječanjska depresija lagano kuca na vrata, no mi joj nećemo dopustiti da zavlada i našim životima.

Ali kako bismo to postigli, neke stvari moramo promijeniti iz temelja. Bez pravilne prehrane i treninga nećemo se osjećati bolje, stoga je bitno zasukati rukave na vrijeme kako bismo do ljeta bili zadovoljni.

Također, iako smo zimi malo ljeniji, njega kože izrazito je bitna u hladnim mjesecima.

Grijanje, tuširanje u vrućoj vodi i ostali čimbenici kao što su vremenski uvjeti negativno utječu na naše lice i tijelo. Ako želite pravu obnovu, ne tražite dalje od revolucionarnog tretmana s morskom soli koji je sada dostupan i u Zagrebu, a koji će vam pružiti nevjerojatan osjećaj lakoće. O čemu je riječ?

SaltFacial® je tretman obnove u tri koraka za ultimativno pomlađivanje kože bilo gdje na tijelu.

Idealan je za rješavanje raznih problema s kožom, kao što su akne, ožiljci, oštećenja od sunca, fine linije, bore i neujednačen ton i tekstura kože. Može čak i olakšati simptome tvrdokornog ekcema.

Za razliku od drugih tretmana za obnovu kože, The SaltFacial potpuno je prirodan i siguran za bilo koji tip kože i može se primjenjivati u bilo koje doba godine. Morska sol koja se koristi u tretmanu prirodna je i ne sadrži jake kemikalije ili abrazivne čestice, što ovaj tretman čini nježnijim od tradicionalnih metoda pilinga.

Patentirani lagani kutni nasadnik medicinskog uređaja SaltFacial® također omogućuje tretmane na i oko osjetljivih područja poput očiju i usana.

Kako je ovo moguće?

SaltFacial® koristi revolucionarni postupak u tri koraka koji kombinira prirodni piling morskom soli, ultrazvučnu tehnologiju i LED svjetlosnu terapiju. Ovaj trio dolazi zajedno kako bi pomladio, obnovio i posvijetlio ten za zdraviju blistavu kožu na licu i tijelu. Uz tri The SaltFacial® koraka možete očekivati ​​pravu, dugotrajnu promjenu za lijepu, zdravu i glatku kožu!

1. KORAK

Obnova površine morskom soli

Detoksificira | Sigurno za osjetljivu kožu | Održava zdrav pH

Prvi korak The SaltFaciala vraća ljepotu vašoj koži koristeći jedan od najpouzdanijih prirodnih elemenata – čiste kristale morske soli. Ovaj prirodni sastojak djeluje kao humektant koji uvlači i zadržava vlagu na staničnoj razini. Osim toga, prirodno je antibakterijsko, antimikrobno i protuupalno, što ga čini odličnom opcijom za piling za uklanjanje mrtvih stanica kože. Tehnologija protoka pozitivnog tlaka isporučuje sol u kožu za ravnomjerno obnavljanje površine, bez traume, iritacije kože ili crvenila nakon tretmana. Koža izgleda svježe i blistavo.

2. KORAK

Estetski ultrazvuk

Obnavlja hranjive tvari | Maksimizira topikalne tretmane | Potiče zdravu cirkulaciju

Drugi korak SaltFaciala koristi estetski ultrazvuk za hranjenje kožnog tkiva i povećanje cirkulacije. Obnavlja vitalne hranjive tvari i antioksidanse, a također poboljšava rezultate kada se koristi s lokalnim tretmanima (PRP, matične stanice).

3. KORAK

LED fototerapija

Smanjuje crvenilo | Povećava stopu učinkovitosti | Potiče proizvodnju kolagena

Posljednji korak procesa obnove kože SaltFacial koristi snažnu LED fototerapiju za pomlađivanje stanica kože i poboljšanje cirkulacije za trenutačni sjaj.

Ako se želite još malo uvjeriti u učinkovitost ovog tretmana, na sljedećem LINKU možete pogledati nekoliko primjera PRIJE i POSLIJE, rezultati su zapanjujući.

Za sve koji žele blistavu, zdravu i njegovanu kože te sve one koji prošle godine sebe nisu stavljali na prvo mjesto, a sada biste to željeli promijeniti, priuštite si ovaj komadić luksuza putem LINKA, vaša koža bit će vam zahvalna.

Za sve aktualnosti, škicnite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.