FOTO by Mohito

Moda

Mohito i camel smeđa boja se vole! Zavirite u novu kolekciju!

Viktoria Mikulić 20. rujna 2021.

Najdraža boja jeseni u režiji poznatog high street brenda...

Svako godišnje doba rezervirano je za određene boje. Zimi je crna najpristupačnija jer se lako uklapa u hladno vrijeme, dok se u proljeće okrećemo pastelnim bojama uz koje djelujemo mlađe, poletnije.

Ljeto je savršeno vrijeme za bijelu boju, kao i jarke nijanse poput kraljevsko plave i kreč crvene uz koje dodatno naglašavamo preplanulu put.

Ah, jesen – to je vrijeme za sebe, vrijeme u kojem biramo zagasite, ali odvažne nijanse. Istodobno suptilne i efektne. Mustard žuta, siva, tamno i svijetlo smeđa, maslinasto zelena, boja bakra samo su neke od naših miljenica u ovoj živopisnoj sezoni, kada gradske ulice i drveće poprimaju posebnu raskoš.

Ipak, jedna boja odskače od ostalih, a to je camel smeđa koja je nešto svjetlija od kestenaste, odnosno nalikuje nijansi lješnjaka.

Mohito, poznati high street brend u svoju je novu kolekciju uvrstio mnoštvo odjevnih predmeta i modnih dodataka u smeđoj boji. Torbe, salonke, kaubojke, puloveri, kožne hlače, bomber i kožne jakne, baloneri – za svakoga ponešto.

Smeđa izvrsno pristaje uz maslinasto zelenu boju, bijelu i sve varijacije ružičaste boje. Također, camel smeđa će savršeno pristajati uz nude tonove.

Riječ je o boji zemlje, boji koja unosi toplinu u svaki prostor, stoga će nesumnjivo dobro izgledati u hladnim, kišnim danima, jer ćemo se uz istu osjećati ugodno i ugrijano.

Mi obožavamo kombinaciju džempera s plisiranim kožnim suknjama i visokim čizmama, a nadamo se da ćete i vi među izdvojenim artiklima, pronaći svoj dnevni ili večernji jesenski look.

Novu kolekciju možete pronaći na LINKU!