Promo

Moguće je! Ove poznate tenisice možete ‘smiksati’ prema vlastitim željama!

PR 17. travnja 2019.

Uz Mercer Amsterdam svatko može postati dizajner i stvoriti svoj autentičan par tenisica...

Da se sve više brendova okreće personalizaciji proizvoda govori novi iskorak popularnog nizozemskog brenda Mercer Amsterdam. Kako bi svoj odnos s kupcima podignuo na novu, osobniju razinu Mercer je obožavateljima njihovih tenisica omogućio dizajniranje tenisica s vlastitim potpisom kreiravši Mercer LAB – laboratorij u kojem svatko može „smiksati“ tenisice po želji.

Mercer je ponudio širok spektar mogućnosti personalizacije – različite materijale, tkanine, vezice i džonove, a svatko je po želji mogao ubaciti vlastitu misao ili riječ ispisanu zlatnim slovima što tenisicama daje luksuzni završni touch, a upravo je spoj sportske elegancije i luksuza prepoznatljivost brenda.

Hrvatski multibrend store Shoetique u svojim je poslovnicama, u Zagrebu i Splitu, posjetiteljima omogućio da uz stručno vodstvo kreiraju Mercerice po njihovoj mjeri te ove sezone privuku poglede šetajući gradom.

Vodstvo brenda od samih početaka ističe kako žele kreirati potpuno novu priču na tržištu tenisica i sportske elegancije pa se tako Mercer Amsterdam ističe svojom neovisnošću – ne vjeruju u masovnu proizvodnju te su vjerni svojim malim dobavljačima kvalitetnih sirovina i malim manufakturnim radnjama.

Vizija brenda je da se njihov kupac istakne u masi, a vođeni tom idejom svojim obožavateljima diljem svijeta omogućili su personalizaciju tenisica te poslali jasnu poruku kako je ovaj brend poštuje i inicira autentičnost. Popularne modele Mercer tenisica moguće je kombinirati uz isprani, poderani jeans, sportske trenirke ili casual odijela.

Ovo je prva takva akcija brenda na domaćem tržištu u kojoj indirektno komuniciraju s kupcima kako bi im dali mogući uvid što očekuju od kolekcija u idućim sezonama.

Ovim nesvakidašnjim pristupom glavni cilj brenda je diferencijacija na tržištu od ostalih tenisica te naglasak na kvalitetne materijale, neuobičajene siluete i dizajn koji svakome pruža kreaciju tenisica kakve je zamislio da dodatno istaknu njegov stil odijevanja.