FOTO by Instagram @millstoneresort / @bogdan_matija

Putovanja

Mlinski kamen – uživajte u kontinentalnoj hrani s pogledom na Kupu

Mia Vodopija 08. lipnja 2021.

Mlinski kamen je mjesto na koje ćete se svakako poželjeti vratiti kako biste još jednom osjetili povezanost čovjeka s prirodom i odmorili se u opuštenoj atmosferi.

Ako volite otići vikendima van Zagreba, imamo za vas odličnu opciju – Mlinski kamen! Restoran i izletište, smješteno na samoj obali rijeke Kupe, nalazi se svega 40-ak minuta od Zagreba.

Sve fanove kratkih izleta i uživanja u prirodi, oduševit će rustikalni ambijent na obali Kupe, a za fanove dobre hrane na meniju restorana se mogu pronaći domaća kontinentalna jela i domaće vino.

Djecu će oduševiti dječje igralište, a onim starijima će prijati šetnja šumskim putem uz lijepu Kupu.

Možete čak unajmiti kućicu uređenu u tradicionalnom štihu te guštati u roštilju s ekipom i osjetiti čari kulturne baštine ovog kraja. Dok je lijepo vrijeme, stignete se i okupati u mirnoj Kupi.

U restoranu Mlinski kamen možete iskusiti zabavnu večer s ukusnom hranom – servirati će vam svježe pripremljena jela u ekskluzivnoj atmosferi.

Uz dobru ekipu frendica, obiteljski outing ili pak romantični izlet s odabranikom vašeg srca, počastite se originalnim kreacijama vrhunskih kuhara Mlinskog kamena.

Na njihovoj prekrasnoj terasi možete sjediti u hladu i uživati u ljetu.

Mlinski kamen je mjesto na koje ćete se svakako poželjeti vratiti kako biste još jednom osjetili nevjerojatnu povezanost čovjeka s prirodom i odmorili se u opuštenoj atmosferi koju Vam njihov eko resort nudi.