Bizar

Mladenke od sada mogu same na toalet uz pomoć trika s običnom IKEA vrećom!

Antonija Andabak 23. veljače 2020.

Zaboravite na odlazak na toalet uz pomoć kume koja je zadužena za pomoć i u takvim intimnim situacijama! Ovaj trik je genijalan!

Ponovimo onaj famozni klišej: “Dan vjenčanja trebao bi biti najsretniji dan vašeg života.” On jest radostan, ali svakako nije najjednostavniji jer se miješaju emocije i slatke brige hoće li sve proći po planu. Spomenuvši emocije, osim što se mladenke moraju pripremiti na suze radosnice, mi znamo što mladenke može natjerati u plač, ali ne na onaj, sentimentalan način. To je odlazak na toalet s osobom uz čiju će asistenciju otkopčati, odvezati, odšarafiti, skinuti ili pak podići haljinu kako bi nesmetano obavile posao. Jedna dosjetljiva mladenka došla je na genijalnu ideju kada je razmišljala o najgorem scenariju u toaletu, a pod “najgore” mislimo na pravu WC-katastrofu. Znajući da će joj muke zadavati naizgled jednostavan odlazak na toalet u predivnoj vjenčanici sirena kroja, sama je kreirala DIY proizvod koristeći ništa više nego veliku IKEA vreću i škare.

Zadovoljna rezultatom, isti je trik podijelila na Facebook profilu napisavši: “Udala sam se prije nekoliko tjedana u vjenčanici sirena kroja i jedino što me iskreno brinulo bio je odlazak na toalet i hoće li sve proći glatko, bez “nereda” i pomoći druge osobe. Hvatala me jeza od toga da ne mogu sama dohvatiti toaletni papir ili da me netko drugi gleda dok “obavljam stvari” na dan vjenčanja. Još gore, pitala sam se što ako dobijem menstruaciju? To bi bilo previše!”

“Moj DIY bridal pomagač koštao me 0.80 eura i kreirala sam ga dan prije vjenčanja za što mi je trebalo ravno tri minute. Ono što mi se najviše svidjelo jest spoznaja da je moj život bio pojednostavljen na dan vjenčanja u par poteza.”

Sve što trebate napraviti je izrezati veliku rupu na dnu IKEA vreće, ući u nju, podići vreću koja će paralelno podignuti i daljinu te ručke vreće staviti na ramena.

Vrlo jednostavno i praktično! Onda, jeste li spremne isprobati ovaj wedding trik?