FOTO by Zara

Elegant

Minnie Mouse visoke tenisice s chic mašnom u prvom planu novi je Zara favorit!

Daria Lovrić 14. rujna 2023.

Nije li ovo najslađi primjerak za mališane koji je popularni brend lansirao?

Sredina je rujna, mjeseca koji vrvi brojnim obvezama i poslovnim izazovima u svijetu odraslih, međutim naše mališane očekuju jednako uzbudljivi dani. Školarci su se vratili školskim kupama, oni mlađi svojim prijateljima i tetama u vrtiću i imamo osjećaj kao da je godišnji odmor bio jako davno.

Minnie Mouse visoke tenisice 1
Minnie Mouse visoke tenisice

Ipak, veselimo se dolasku jeseni, periodu u kojem priroda oko nas mijenja svoje ruho. Baš poput nje i mi mijenjamo svoju garderobu, a popularni brendovi već su prije nekoliko tjedana lansirali svoje prve jesenske kolekcije.

Minnie Mouse visoke tenisice 2

Zara lansirala Minnie Mouse tenisice

Osim što moramo osvježiti svoju garderobu, to moramo napraviti i s dječjom, kako bi naša Minnie verzija pri svakom koraku izgledala stylish i dotjerano. Obuća je možda najvažniji dio outfita i vrlo nam je bitno da je kvalitetna, uklapa se u gotovo sve stilove i naprosto nam se sviđa.

Jednako tako, važno nam je i mišljenje naše djece, a sa Zara parom visokih tenisica ne možete pogriješiti. Preslatki model u Minnie Mouse verziji oduševit će kriterije vaše malene mišice, ali i vaše.

Minnie Mouse tenisice imaju podesivo kopčanje na vezanje, bočni patentni zatvarač, podstavu od 100% pamuka i fleksibilni uložak. Našu pažnju privukla je ojačana gumena kapica s Minnie Mouse logotipom radi koje će ovaj model privući mnoštvo komplimenata.

Cijena ovog šarmantnog para iznosi 25.95 EUR, a možete ga škicnuti putem Zara web trgovine.