FOTO by Zara

Kids

Minnie Mouse lakirane čizmice s točkicama rastjerat će kišne dane!

Viktoria Mikulić 24. kolovoza 2020.

Nakon modnog ulova za školarce, Zara nam donosi još jedan neodoljiv novitet za djevojčice vrtićke dobi...

Djetinjstvo je već desetljećima nezamislivo bez omiljenih Disney likova – Mickey i Minnie Mouse. Svoju karizmu prenose iz generacije na generaciju, a svojom slatkoćom oduševljavaju mališane diljem svijeta.

Ovaj famozan par najposebniji nam je kada dolazi u paketu, no čak i kada se razdvoje, izgledaju božanstveno.

Prije nekoliko tjedana u Zaru su stigle chic crne lakirane čizmice koje je ukrasilo dvoje šarmera koji su nam odmah izmamili osmijeh na licu.

Kišne i tmurne jesenske dane otjerat će Zara crne lakirane čizmice!

Dok je taj model namijenjen školarcima, kao i odraslima (čitaj u duši djeca) budući da su dostupne veličine od 26-39, onaj lansiran neki dan stvoren je za najmlađe nožice.

Ako kod kuće imate malenu princezu kojoj je Minnie uzor, onda joj definitivno morate čim prije nabaviti par točkastih čizmica koje smo pronašli na policama Zare.

Uz prekrasan dizajn kojeg krasi print omiljenog ženskog cartoon lika s prepoznatljivom crveno-bijelom mašnicom, tu su i elastične trake kao i patentni zatvarač, kako bi ih djevojčice lakše obule te što prije započele s igrom.

Malena zavodnica skriva se sa stražnje strane te se simpatično smješka, a ista ujedno predstavlja i glavni detalj na ovim ljupkim gležnjačama.

Tu je još natpis Minnie Mouse kao i rebrasti potplat s motivima kultnih ručica.

One dolaze u veličinama od 18-27 i rezervirane su za mališanke vrtićke dobi. Po cijeni od 229,90 kuna primjerak su vrijedan divljenja koji će se rasprodati u trenu.

Ako su i vas jednako osvojile, nemojte predugo razmišljati već ih nabavite putem linka, jer jesen bez njih jednostavno nije potpuna.