FOTO by H&M

Elegant

Minnie Mouse čizmice uveselit će svaki korak i pratiti vašu princezu kroz hladne dane!

Daria Lovrić 02. siječnja 2024.

H&M model izmamit će osmijeh na lice svakoj maloj fashionistici!

Djeca su osjetljivija na promjene temperature od odraslih, stoga je važno osigurati im dobro izoliranu obuću koja će održavati njihova stopala toplima tijekom hladnih i vlažnih dana.

H&M Minnie Mouse čizmice
H&M Minnie Mouse čizmice

Osim toga, dječja stopala su u fazi rasta i razvoja i neupitno je pružiti im podršku i zaštitu. Također, djeca su po prirodi aktivna i često se izlažu različitim uvjetima. Kvalitetna obuća s izdržljivim materijalima može podnijeti udarce i druge oblike trošenja koji su česti kod dječje obuće.

H&M Minnie Mouse čizmice 1

Ipak, mališanima je najvažnije da obuća lijepo izgleda i da je ukrašena njima prepoznatljivim i dragim likovima. Popularni brend H&M već nas dugi niz godina oduševljava kvalitetnom dječjom kolekcijom i njihove nas čizmice nikada nisu razočarale.

Disney gležnjače s Minnie Mouse detaljem za malene fashionistice!

Ovog puta našu je pažnju privukao preslatki model za djevojčice u Minnie Mouse izdanju. Dizajnirane s prepoznatljivim likom Minnie Mouse na prednjoj strani, ove čizmice ne samo da nude vrhunsku kvalitetu, već i dodaju dozu čarolije i zabave svakom koraku.

Pastelno ružičasta nijansa čini savršen kontrast klasičnoj crnoj boji koja se nalazi na donjem dijelu čizmica što olakšava održavanje. Posebnu čar daju im detalji poput Minnie Mouse ušiju i preslatkih mašnica.

Čizmice su trenutno na sniženju i možete ih kupiti po cijeni od 18,99 €, putem H&M web trgovine.