FOTO by Adidas

Moda

Minimalistički dizajn adidas tenisica s mašnom nosit ćemo sve do jeseni

Krešimir Šustić 17. lipnja 2020.

Model koji odskače svojom jednostavnošću!

Iako su ljeti najaktualniji otvoreni komadi obuće, ponekad se nađemo u situacijama koje od nas zahtijevaju da posegnemo za laganim parom tenisica, napravljenim od platnenog materijala.

Adidas Spiderman tenisice za pravo iskustvo superheroja

Osim popularnih starka, koje su klasik u toj kategoriji, mnogi brendovi izbacuju slične komade u kojima i tijekom najtoplijeg godišnjeg doba možemo nositi ovaj bezvremenski predmet, a da pritom ne osjećamo teret na nogama.

Jedan takav pronašli smo na web shopu brenda adidas, a samo jedan pogled bio je dovoljan da se zaljubimo na prvu i poželimo ih u svojoj privatnoj kolekciji.

Minimalistički i jednostavan dizajn je sve ono što nam treba ovog ljeta kako bismo neometano uživali u čarima koje nam donosi sunčana sezona.

Dolaze u bijeloj boji, a krase ih vezice koje se vežu u mašnu i metalne pločice u zlatnoj boji s logom njemačke modne marke koja nam svojim imenom jamči kvalitetu.

Osim s trapericama i kratkim hlačama, mogu se kombinirati uz suknje i lepršave modele haljina za koje znamo da su favoriti sezone zbog svoje prozračnosti.

Idealne su za aktivnosti u kojima nema potrebe nositi visoku petu poput odlaska na kavu ili u razgledavanje grada, a svojim izgledom donose dozu ležerne elegancije.

Više informacija o ovim krasoticama stvorenim da odskaču svojom jednostavnošću možete saznati na LINKU.