FOTO by Instagram @minea.official

Poznati

Minea oduševila svojom novom Curly Sue frizurom

Krešimir Šustić 17. studenoga 2020.

Kraljica 90-ih zablistala u potpuno drugačijem izdanju

U narednom blagdanskom periodu sve češće ćemo prisustvovati raznim domjencima, zabavama i partyjima, što od nas iziskuje da se dotjeramo i u svoj izgled unesemo stylish promjenu.

Upravo prava stvar za to je posjet našim najdražim frizerskim salonima kako bi dopustili hair stilistima i koloristima da se poigraju s našom dužinom i bojom kose te transformiraju naš izgled.

Tako će majstori za frizure u čije se ruke prepuštamo s velikim povjerenjem ostvariti svaku našu želju, pomladiti nas i prateći najnovije beauty trendove, osvježiti našu pojavu.

Za tako nešto se odlučila i naša pjevačica i voditeljica Minea, poznatija kao kraljica 90-ih, koja je oduševila svoje vjerne pratitelje odabirom prepoznatljive frizure.

U salonu Vikler i ruž uz pomoću profesionalaca, doživjela je veliku promjenu i klasičnu ravnu frizuru zamijenila kovrčama koje joj pristaju savršeno.

Osim što je pomladila svoj izgled, simpatična Minea se usporedila s Curley Sue, filmskim likom djevojčice koja je osvojila svijet svojim predivnim kovrčama.

Sigurni smo kako će svojim neodoljivim retro izdanjem plijeniti pažnju na svakom koraku i potaknuti druge da se odvaže na promjenu koja nam je s vremenom svima potrebna.

Kako bi cijela situacija bila zabavnija, srela je dvije kolegice, pjevačicu Indiru Levak i poznatu PR-ovku Ines Preindl s kojima je vješto pozirala ispred fotoaparata.