FOTO by Zara Home

Kids

Mickey Mouse upotpunio Zara Home dječji prekrivač i jastučić od žakarda!

Viktoria Šafranić 21. travnja 2021.

Kultni cartoon lik zaokupirao dječji asortiman za spavanje...

Djeca su najveće bogatstvo na ovom svijetu i svaki roditelj bi pružio sve što je u njegovoj moći, samo kako bi na licu tih mališana svakodnevno blistao osmijeh.

Što se tiče odjeće i obuće, budući da veoma brzo istu prerastu, trudimo se kupovati povoljnije modele jer znamo da će već iduće sezone zaželjeti nešto drugo.

No kada je u pitanju spavaći asortiman, pomno odabiremo samo najbolje za našu dječicu, kako bi snivali najljepše snove.

Dekice, pokrivači, jastučići, krevet i madrac nešto su u što smo spremni uložiti više jer je to itekako ispaltiva investicija. Uz Zara Home ukrasni jastučić i pokrivač žute boje naša će dječica još lakše utonuti u san i s radošću navečer zaklopiti okice.

Napravljen od žakarda, s printom omiljenog Disney lika – Mickey Mouse i zvjezdica, ovaj će home dekor vrlo brzo nestati s polica. Pokrivač možete okretati ovisno o raspoloženju, jer svaku stranu krasi druga boja, a isti dolazi u nekoliko veličina, dok cijena varira ovisno o tome koju odaberete.

Iako je pokrivač skupocjen, to je nešto što ćete imati godinama, a motiv Micky Mousea uvijek će biti aktualan, stoga mi ovom ljepotanu dajemo zeleno svjetlo.

Čim uđemo u Zara Home obuzme nas toplina i smirenost, te uz note opuštajuće muzike i tropskih mirisa, postajemo opijeni njihovom jedinstvenom ponudom. Takav doživljaj možete imati i u svom domu uz ove stylish proizvode. Ukrasni jastučić možete pronaći ovdje, dok je pokrivač dostupan putem LINKA.