Promo

Micelarni gelovi za tuširanje su najnoviji hit koji ćete zavoljeti!

PR 20. kolovoza 2018.

Obožavat ćete dvije nove Dove linije : Anti Stress i Sensitive Skin!

Nakon što se micelarna tehnologija prvo pojavila u preparatima za čišćenje lica, a potom i kose, poznati svjetski brand Dove, oduševljava novom linijom gelova za tuširanje obogaćenih inovativnom micelarnom formulom. Nježno tuširanje i dnevna hidratacija sada postaju dio svakodnevnice zahvaljujući novitetu koji dolazi u dvije linije – Anti Stress i Sensitive Skin.

Vodeći se činjenicom da svaka koža zaslužuje nježnost, u novoj liniji gelova za tuširanje, Dove je kombinirao nježnu formulaciju micelarne tehnologije s osjećajem učinkovitog čišćenja kože. Tako je nastao Dove Anti stress, koji nježno čisti kožu od negativnih učinaka uz osjećaj umirivanja kože te Sensitive Skin, koji je svojom blagom formulom bez sapuna i boja posebno prikladan za osjetljivu kožu, podložnu iritacijama.

Novi gelovi za tuširanje sadrže blage sastojke za čišćenje kože te nakon tuširanja daju osjećaj hidratizirane i osvježene kože. Malene micele okružuju nečistoću i nježno je uklanjaju s kože, dok prirodni sastojci pomažu hidratizirati njenu prirodnu barijeru. Micele djeluju poput magneta i s kože u trenutku podižu prljavštinu, bez potrebe da se utrljavaju u kožu i tako izazivaju iritaciju.

Micelarna tehnologija, trend koji je osvojio beauty svijet nakon maramica, pjena, regeneratora osvojila je i gelove za tuširanje. Svakodnevni stres, onečišćenje okoliša pa čak i klimatske promjene ostavljaju trag na našoj koži. Negativni učinci s kojima se susrećemo svaki dan mogu poremetiti prirodnu barijeru kože, uzrokujući da koža bude razdražena i neugodna. Blaga formula Dove micelarnih gelova za tuširanje pruža meku i glatku kožu nakon samo jednog tuširanja, a pogodni su za svakodnevnu uporabu.