Promo

Melvitina Izuzetna vodica – prirodni hijaluronski boost za lice

PR 20. srpnja 2019.

Tonik - serum koji je zaista… izuzetan!

 

Prije nekoliko godina Melvitina ekološka tvornica u Francuskoj kreirala je svoju prvu izuzetnu vodicu – proizvod koji je istovremeno tehnološki napredan i jednostavan. Tehnološki napredan jer učinkovito pročišćava, vlaži i obogaćuje kožu. Jednostavan jer lako ulazi u vašu rutinu njege kože, pružajući dah čiste svježine.

Melvitine izuzetne vodice svježe su kao tonik, a bogate kao serum – toniraju i pune kožu prirodnom hidratacijom uz blagi, suptilni miris. Lakša od losiona, bogatija od vode, tekstura Izuzetnih vodica je nalik gelu i čini ih apsolutno zaraznima!

Kapi nalik na bisere, odmah potonu u kožu. Nanesite vrhovima prstiju kako bi se koža osjećala baršunasto mekom. Odmah osvježavaju, okrjepljuju, vlaže i bogate, pripremaju kožu za daljnje proizvode tako da uistinu mogu upiti sve njihove dobrobiti.

Izuzetna vodica ruže sada ima još intenzivniju formulu s dvostruko više prirodne mikro hijaluronske kiseline. Nova formula pruža trenutni efekt učvršćivanja i zaglađivanja lica te intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju.

30 % povećanje hidratacije nakon 8 sati.**
97 % žena izjavilo je da je njihova koža više hidratizirana nakon 1 mjeseca korištenja.

Izrazito praktična, Izuzetna vodica ruže sadrži čak 99 % prirodnih sastojaka, a ekološka bočica je izrađena od 100 % reciklirane plastike koja se može iznova reciklirati.

Ponesite je na putovanje – idealna je za okrjepu i osvježenje kože u suhim avionskim kabinama. Vaša koža neće osjećati jet-lag, samo nevjerojatnu svježinu i čistoću! Ljiljan protiv hiperpigmentacijskih nepravilnosti.

Melvita je ovog ljeta obogatila svoj asortiman Izuzetnom vodicom ljiljan koja donosi dodatni efekt ujednačavanja puti. Tijekom ljeta na licu se često javljaju hiperpigmentacijske mrljice pa je ova vodica, obogaćena ekstraktom morskog narcisa (Pancratium maritimum) i učinkovitim ekstraktom zimzelena, dobrodošlo oružje u borbi za lijepu i blistavu put.

94 % žena koje su testirale formulu kaže da im je koža izgledala sjajnije, a njihova put je bila blistavija.

###

Izuzetna vodica ruže – obogaćena formula, 100 ml – 142,50 kn
Izuzetna vodica ljiljan, 100 ml – 173,90 kn

Više informacija potražite na www.melvita.hr.